Επιτυχημενη για ακομα μια φορα η Λευκη Νυχτα της Αλεξανδρουπολης (+Gallery)

Δυναμική για ακόμα μια φορά η Λευκή Νύχτα, με δράσεις, διασκέδαση και προσφορές

Με μεγάλη επιτυχία, βγάζοντας του Αλεξανδρουπολίτες από τα σπίτια τους αλλά και προσελκύοντας πολλούς επισκέπτες στην πόλη και την αγορά της, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 8 Αυγούστου η 6η Λευκή Νύχτα στην Αλεξανδρούπολης που συνδιοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης με τον δήμο Αλεξανδρούπολης και αρωγούς την 12η Μεραρχία, την Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης, το Επιμελητήριο Έβρου, την Δημοτική Αστυνομία, την ΔΕΥΑ, τον Σύνδεσμο Ξενοδόχων Θράκης, τον Σύλλογο Μουσικών Αλεξανδρούπολης και όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή.
 
Φέτος στήθηκαν 17 σκηνές στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης, με καλλιτεχνικό πρόγραμμα καθώς ακόμη και 10 spots με DJs που έδωσαν ρυθμό στη νύχτα, ενώ σε διάφορα σημεία της πόλης υπήρχαν παράλληλες εκδηλώσεις για παιδιά: χορευτικά σχήματα, Handball και Ποδόσφαιρο 5Χ5.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός από τις προγραμματισμένες από τον Εμπορικό Σύλλογο Αλεξανδρούπολης εκδηλώσεις, πραγματοποιήθηκαν και πολλές άλλες με πρωτοβουλία επιχειρηματιών.
 
Η έναρξη της φετινής «Λευκής Νύχτας» πραγματοποιήθηκε στον πεζόδρομο της οδού Κύπρου με μουσική από την Μπάντα 12ης Μεραρχίας, ενώ την έναρξη κήρυξε η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης κ. Βίβιαν Κουρμπανιάν, που βράβευσε τον πρώην πρόεδρο του Συλλόγου κ. Κωνσταντίνο Χατζημιχαήλ, υπό την προεδρία του οποίου ξεκίνησε ο θεσμός αυτός.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.