Νικήτρια η Κομοτηνή στην πρωτοβουλία «Δεύτερο Σπίτι για την συσκευή που δεν χρειάζεσαι»

02.08.2019 09:52

Υλοποιήθηκε για τέταρτη χρονιά από την εταιρεία «Κωτσόβολος»

Δείτε περισσότερα στο: http://www.paratiritis-news.gr/

Μία πολύ σπουδαία πρωτιά επέτυχε η Κομοτηνή και οι άνθρωποί της, «τερματίζοντας» στην πρώτη θέση, ανάμεσα σε οκτώ πόλεις της Ελλάδας που συμμετείχαν στην πρωτοβουλία «Δεύτερο Σπίτι για την συσκευή που δεν χρειάζεσαι» που υλοποίησε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η εταιρεία Κωτσόβολος.
 
Ο Αλέξανδρος Ταξιλδάρης, πρόεδρος του συλλόγου «ΠΕΡΠΑΤΩ» γνωστοποίησε το αποτέλεσμα δηλώνοντας υπερήφανος για το αποτέλεσμα της «ομαδικής» όπως την χαρακτήρισε προσπάθειας που έφερε την Κομοτηνή στην κορυφή «κάνοντας κάτι καλό».
 
Η πρωτοβουλία «Δεύτερο σπίτι για τη συσκευή που δεν χρειάζεσαι» ξεκίνησε πιλοτικά το 2016 από την εταιρεία Κωτσόβολος, και η Κομοτηνή ήταν από τις πρώτες πόλεις που συμμετείχαν, παροτρύνοντας τον κόσμο που έχει μία ή παραπάνω ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές τις οποίες δε χρειάζεται να τις προσφέρει σε ένα σπίτι που τις έχει ανάγκη. Η εταιρεία παρελάμβανε τη συσκευή δωρεάν, την επισκεύαζε  εφόσον απαιτούνταν και τον παρέδιδε στη νέα της οικογένεια.
 
Η πόλη μας κατάφερε να συγκεντρώσει τις περισσότερες συσκευές, οι οποίες μάλιστα σύμφωνα και με την υπόσχεση της εταιρείας θα διπλασιαστούν ώστε να καταλήξουν στους τελικούς αποδέκτες τους.
 
Οι πόλεις που  φέτος έλαβαν την πρόκληση ήταν η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, η Λάρισα, τα Ιωάννινα, η Πάτρα, το Ηράκλειο, τα Χανιά ενώ νικήτρια αναδείχθηκε η Κομοτηνή., Την προσπάθεια στήριξαν, μέσα από τα μέσα κοινωνικής τους δικτύωσης Facebook και Instagram, οι Φαίη Σκορδά, Γρηγόρης Αρναούτολγου, Αποστόλης Τότσικας, Αλέξανδρος Ταξιλδάρης, Θανάσης Αλευράς, Λίλα Μπακλέση, Αντώνης Τσαπατάκης.

ΓΝΩΜΕΣ

DUTH CORNER

Magazine

#audi_afs