Με 12 εκθετες συμμετεχει στην ΔΕΘ το Επαγγελματικο και Βιοτεχνικο Επιμελητηριο

Αύξηση ενδιαφέροντος και συμμετοχών βλέπει ο πρόεδρος κ. Αντώνης Γραβάνης

Συνολικά 12 είναι οι επιχειρήσεις που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την συμμετοχή με το Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης το Σεπτέμβριο.
 
Ήδη από τις αρχές Ιουλίου το Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης είχε ενημερώσει τα μέλη του ότι θα συμμετέχει και φέτος στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (07/09 -15/09/2019) με δικό του περίπτερο.
 
Στο πλαίσιο των ανταποδοτικών του υπηρεσιών θα φιλοξενηθούν δωρεάν σε αυτό επιχειρήσεις – μέλη του, που επιθυμούν να συμμετέχουν, και τελικά ενδιαφέρον εξεδήλωσαν 12 επιχειρήσεις, που θα ταξιδέψουν στο Περίπτερο στη Θεσσαλονίκη.
 
Όπως σημείωσε ο κ. Γραβάνης, οι επιχειρήσεις καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και δραστηριοτήτων, από τον αγροτοδιατροφικό τομέα όπως εταιρείες ζυμαρικών και τυροκομικών, είδη καφέ, η Ποτοποιία, επιχειρήσεις με οικοδομικά υλικά αλλά και εμπόριο ορυκτελαίων.
 
Αυτή η κίνηση γίνεται ώστε να προωθηθούν οι επιχειρήσεις της Ροδόπης σε μια από τις μεγαλύτερες, αν όχι τη μεγαλύτερη, έκθεση της χώρας, συνεχίζοντας την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει από πέρυσι.
 
Όπως ανέφερε, η εμπειρία στην περυσινή έκθεση ήταν πολύ καλή, μιας και το περίπτερο ήταν ευρύχωρο, ώστε να χωρέσουν οι επιχειρήσεις και να κάνουν την έκθεση των προϊόντων, αλλά και το ενδιαφέρον από το κοινό και άλλους εκθέτες ήταν σημαντικό.
 
Έτσι φέτος και οι επιχειρήσεις που συμμετείχαν πέρυσι εκδήλωσαν ξανά το ενδιαφέρον τους, αλλά προστέθηκαν και άλλες σε αυτές, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί ένα αξιόλογο σύνολο το οποίο πιστεύουν πως θα εκπροσωπήσει επάξια την περιοχή μας στην έκθεση.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.