Kayak στην ακτογραμμη του Φαναριου

Το Κουπί Watersports προσφέρει κάθε Κυριακή μια ξεχωριστή εμπειρία

Τη δυνατότητα να γνωρίσουν τις ομορφιές της ακτογραμμής στην περιοχή του Φαναρίου με έναν διαφορετικό τρόπο δίνει το Κουπί Watersports. Ο λόγος για τις εκδρομές με καγιάκ Kayak Tour) που διοργανώνει  κάθε Κυριακή στις 10:00 πμ, από τη βάση του «Κουπιού» στο Φανάρι (δίπλα στο beach bar West Side) έως την παραλία Ιουλία (οικισμός Φαναρίου).

Η διαδρομή (με επιστροφή) διαρκεί 1 ώρα (συνολικά 2,5 ναυτικά μίλια) και επιπλέον 20 λεπτά για τη στάση στην παραλία Ιουλία για βουτιά και κολατσιό.
 
Να σημειωθεί ότι για όσους τυχόν έχουν ενδοιασμούς ότι όπως διαβεβαιώνει το Κουπί «το πρωί η θάλασσα είναι ιδανική για κωπηλασία όποιο και να είναι το επίπεδό σας, η ηλικία σας ή η φυσική σας κατάσταση και φυσικά η βόλτα γίνεται πάντα με τη συνοδεία της ομάδας από έμπειρο κωπηλάτη ενώ παρέχονται και βασικές οδηγίες για ασφαλή και ευχάριστη πλεύση».

Info
Κόστος Συμμετοχής 8 ευρώ κατά άτομα. Περιλαμβάνει: εκμίσθωση kayak (εταιρείας Feel Free τύπος Geminin ή Corona), κουπί, σ ωσίβιο γιλέκο και waterproof bag (για το κινητό ή φωτογραφική μηχανή)
Θα πρέπει να έχετε μαζί σας : Μαγιό, πετσέτα θαλάσσης, αντηλιακό, καπέλο, νερό και αν θέλετε κολατσιό.
Απαραίτητη η αποστολή μηνύματος στο messenger ή στο [email protected] για την κράτηση θέσης. Οι θέσεις είναι περιορισμένες.
Κάντε click εδώ για απεικόνιση της διαδρομής

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.