Τιμησε την Αγια Μαρινα το Θρυλοριο

Πανηγυρικός εσπερινός στο εξωκλήσι της Αγίας Μαρίνας και γλέντι μέχρι αργά στην πλατεία του Θρυλορίου

Με πανηγυρικό Εσπερινό στο εξωκλήσι της Αγίας Μαρίνας, όπου πραγματοποιήθηκε φεστιβάλ παραδοσιακών χορών με τη συμμετοχή χορευτικών συγκροτημάτων, τίμησε το Θρυλόριο την Αγία Μαρίνα, το βράδυ της Τρίτης 16 Ιουλίου.
 

Όπως κάθε χρόνο, πολύς κόσμος συγκεντρώθηκε στο εξωκλήσι για να τιμήσει τη χάρη της Αγίας, σε ένα πολύ όμορφο περιβάλλον.
 
Στο χώρο χόρεψαν χορευτικά τμήματα από το Σύλλογο της Αιγείρου, από τον Σύλλογο της Καστοριάς, που ταξίδεψε για να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις, αλλά και τα παιδιά του συλλόγου, που ομόρφυναν την βραδιά.
 

Εκεί τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Θρυλορίου «Η Κερασούντα και το Γαρς» ετοίμασαν και προσέφεραν, όπως κάθε χρόνο, το παραδοσιακό χασίλ ενώ η βραδιά συνεχίστηκε στην πλατεία του Θρυλορίου, όπου πραγματοποιήθηκε μια παραδοσιακή ποντιακή βραδιά με καταξιωμένους πόντιους καλλιτέχνες, με το γλέντι να συνεχίζεται μέχρι το πρωί. 
 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η προσέλευση των προσκυνητών συνεχίστηκε και το πρωί της Τετάρτης, ανήμερα της γιορτής, στο εξωκλήσι όπου άναψαν ένα κεράκι και τίμησαν την Αγία Μαρίνα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.