«Η γεωγραφικη θεση της ακριτικης μας Περιφερεια μας, επιτασσει την ενισχυση των αστυνομικων υπηρεσιων της»

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛΑΣ ΑΜΘ με αιτήματα περί ενίσχυσης των υπηρεσιών

Τα συγχαρητήριά της εκφράζει η Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας ΑΜΘ προς την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ορεστιάδας και την Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Κομοτηνής για τις πρόσφατες επιτυχίες που κατέγραψαν στη «μάχη» κατά των ναρκωτικών με τις συλλήψεις μελών συμμορίας που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση και εξαγωγή ναρκωτικών προς την Τουρκία.
 
Συγκεκριμένα η Ένωση εκφράζει δημόσια θερμά συγχαρητήρια, «στον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Δ/ντή Α.Μ.Θ Υποστράτηγο κ. Μενεξίδη Νικόλαο, στον Διευθυντή της Δ.Α. Ροδόπης Α/Δ κ. Σεβδυνίδη Μιχαήλ, στους αξιωματικούς και τα στελέχη του Τ.Α. Κομοτηνής, καθώς και όλους ανεξαιρέτως τους συναδέλφους που συνέδραμαν και εργαστήκαν πρόθυμα για το επιτυχημένο αυτό αποτέλεσμα».
 
Όπως εξηγεί, «η έντονη εγκληματική δραστηριότητα οργανωμένων κυκλωμάτων διακίνησης ναρκωτικών, αλλά και παράτυπων μεταναστών στην περιφέρειά μας και η ηχηρή απάντηση των συναδέλφων μας σε αυτήν, καταδεικνύει αφενός ότι οι αστυνομικοί της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης παρ’ όλες τις αντιξοότητες επιδεικνύουν επαγγελματισμό, ζήλο και φιλότιμο στην εκτέλεση των καθηκόντων τους, αφετέρου ότι η γεωγραφική θέση της ακριτικής μας Περιφέρειά μας, επιτάσσει την ενίσχυση των Υπηρεσιών της με αστυνομικό προσωπικό, αναγκαίο υλικοτεχνικό εξοπλισμό και οχήματα και επ’ ουδενί την αποδυνάμωσή της, όπως συνέβη με τη σημερινή διαταγή λήξης απόσπασης-προσωρινής μετακίνησης 63 αστυνομικών που υπηρετούσαν σε Υπηρεσίες Ασφάλειας, Συνοριακής Φύλαξης και ΠΡΟ.ΚΕ.Κ.Α. της Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης».
 
«Ως θεσμικοί συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι του άοκνα αγωνιζόμενου αστυνομικού προσωπικού της Περιφέρειας μας, δηλώνουμε ότι θα σταθούμε πλάι του, υπεύθυνα και εποικοδομητικά, καλώντας παράλληλα όλους τους φορείς του δημοσίου βίου μας,  πολιτική και φυσική ηγεσία, αυτοδιοίκηση και αρχές  να ενσκύψουν στα χρονίζοντα προβλήματα μας» διαβεβαιώνει η Ένωση κλείνοντας την ανακοίνωσή της.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.