Η ΝΟΔΕ Ροδοπης για την αποσυρση της αποφασης για 4η Νομικη

«Άστοχη η δήλωση Τσίπρα∙ καμία τιμωρία σε κανέναν Νομό»

Τα πράγματα στη θέση τους βάζει η ΝΟΔΕ Ροδόπης σχετικά με την απόφαση της νέας κυβέρνησης για απόσυρση του νόμου με τον οποίο ιδρύεται 4η Νομική Σχολή στην Πάτρα, απαντώντας παράλληλα στις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα περί τιμωρίας του Νομού Αχαΐας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τηρώντας απόλυτα τις προεκλογικές δεσμεύσεις που ανέλαβε προσωπικά ο Πρωθυπουργός την χώρας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, προχώρησε με απόφαση της Υπουργού Παιδείας κ. Κεραμέως στην απόσυρση της απόφασης για την ίδρυση της 4ης Νομικής Σχολής στην Πάτρα.

Να σημειωθεί ότι την απόφαση αυτή είχε προαναγγείλει ο ίδιος Πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Κομοτηνή, αφού είχε ήδη ενημερωθεί τόσο από τον Πρύτανη του Δ.Π.Θ.  κ. Πολυχρονίδη όσο και από τον Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στον Ν. Ροδόπης  κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη.

Όσον αφορά δε την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ περί τιμωρίας του Ν. Αχαΐας, από την Νέα Δημοκρατία, είναι απολύτως άστοχη, δεδομένου ότι δεν πρόκειται για καμία τιμωρία σε κανέναν Νομό, παρά μόνο για προφανή απόσυρση μιας αδικαιολόγητης και χωρίς κανένα ουσιαστικό αίτιο απόφασης που πάρθηκε για καθαρά ψηφοθηρικούς λόγους.

Η κ. Κεραμέως σε δήλωσή της αναφέρει ότι η ίδρυση τέταρτης Νομικής δεν εξυπηρετεί κανένα όφελος, δεδομένου του κορεσμού στο επάγγελμα των δικηγόρων».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.