Άμεσες αποζημιώσεις για τους Καπνοπαραγωγούς της Ροδόπης ζητά ο Συνεταιρισμός Καπνοπαραγωγών Θράκης

12.07.2019 12:17

Με επιστολή του προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και τον ΕΛΓΑ - Στο 100% η καταστροφή της παραγωγής στους Δήμους Ιάσμου, Κομοτηνής και Μαρωνείας - Σαπών

Δείτε περισσότερα στο: http://www.paratiritis-news.gr/

Επιστολή προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάκη Βορίδη καθώς και τους κ. Θεόδωρο Κουρεμπέ, Πρόεδρου του ΕΛΓΑ αλλά και το Περιφερειακό Υποκατάστημα του οργανισμού στην Αλεξανδρούπολη, με αφορμή τις ζημιές που υπέστησαν οι καπνοπαραγωγοί της Ροδόπης απέστειλε σήμερα ο Συνεταιρισμός Καπνοπαραγωγών Θράκης.
 


Όπως επισημαίνεται στην σχετική ανακοίνωση οι καταστροφές από τα καιρικά φαινόμενα της 10ης Ιουλίου στην Ροδόπη και συγκεκριμένα στους Δήμους Ιάσμου, Μαρωνείας – Σαπών και Κομοτηνής, αγγίζουν σε ποσοστό το 100% της παραγωγής καπνού και ως εκ τούτου ζητείται η επέμβαση του ΕΛΓΑ για την άμεση εκτίμηση των ζημιών στις πληγείσες περιοχές αλλά και την άμεση αποζημίωσή τους.
 


Όπως επισημαίνεται «δεν επιθυμούμε σε καμία περίπτωση οι εκτιμήσεις να γίνουν μετά από διάστημα 3 μηνών όπως είχε γίνει την εσοδεία 2018», υπογραμμίζοντας την ανάγκη άμεσης αποζημίωσης των καπνοπαραγωγών της περιοχής μας.

ΓΝΩΜΕΣ

DUTH CORNER

Magazine

#menoumespiti