Τεσσερις επενδυσεις που θα φερουν δουλεια σε 300 ατομα αποκαλυψε η Β. Ελευθεριαδου στις Σαπες

Ενώπιον μεγάλου ακροατηρίου ολοκλήρωσε τις κεντρικές ομιλίες της στους περιφερειακούς δήμους

Με μια πολύ μεγάλη συγκέντρωση στις Σάπες, η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ Βούλα Ελευθεριάδου, ολοκλήρωσε τις κεντρικές της ομιλίες στους περιφερειακούς δήμους της Ροδόπης. Η κ. Ελευθεριάδου εξέπληξε για άλλη μια φορά το ακροατήριο αφού δεν ανάλωσε τον πολιτικό της λόγο σε θέματα της κεντρικής σκηνής, αλλά ανέφερε ένα ένα τα προβλήματα της περιοχής του δήμου Σαπών, όπως τα έχει δει πάρα πολλές φορές η ίδια με τα μάτια της, και προήγγειλε τις άμεσες λύσεις  που έχει δρομολογήσει για να εφαρμοστούν  την επομένη των εκλογών.
 
Η υποψήφια βουλευτής μάλιστα αποκάλυψε πως τέσσερεις επενδύσεις που αφορούν ξενοδοχειακές μονάδες, αγροτουρισμό, μεταποίηση – συσκευασία αγροτικών προϊόντων και αγροτοκτηνοτροφία είναι έτοιμες να εγκατασταθούν εντός του δήμου Σαπών, δίνοντας εργασία σε πάνω από 300 άτομα, τονώνοντας παράλληλα τόσο το οικονομικό όσο και το δημογραφικό πρόβλημα της περιοχής. 
 
Δεν έχουμε παρά να κάνουμε τα αυτονόητα και απορώ που τόσα χρόνια δεν έγιναν τόνισε η κ. Ελευθεριάδου για να εξηγήσει πως εργασία, ασφάλεια, και υγειονομική πρόνοια είναι οι βάσεις για να ακμάσει ένα μέρος, αλλά η περιοχή των Σαπών για κάποιους ανεξήγητους λόγους έμενε έξω από κάθε αναπτυξιακό σχεδιασμό.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.