Παραλια η καλπη;

Του Κωνσταντίνου Εμ. Τσαρδακλή*

Μελετώντας κανείς τα ποσοστά αποχής των πρόσφατων δημοτικών-περιφερειακών εκλογών και ευρωεκλογών είναι βέβαιο πως θα εντυπωσιαστεί. Ο κόσμος αδιαφορεί για την πολιτική γενικώς. Τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο. Είναι όμως λύση αυτή η στάση;
 
Όλα τα κοινωνικά στρώματα διαμαρτύρονται. Οι συνταξιούχοι, οι ελεύθεροι επαγγελματίες, οι μισθωτοί, οι άνεργοι, οι φοιτητές ερχόμαστε καθημερινά αντιμέτωποι με προβλήματα που οφείλονται σε λανθασμένες πολιτικές αποφάσεις της υπάρχουσας κυβέρνησης. Παρόλα αυτά δεν πάμε στις κάλπες. Φαινόμενο άξιο προβληματισμού. Η υποσχεσιολογία, οι ανακρίβειες, τα ψεύδη και η αναντιστοιχία λόγων και έργων είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της παρούσας κυβέρνησης. Τα παρακολουθούμε 4,5 χρόνια τώρα, τα ζούμε και τα υπομένουμε.
 
Στις 7 Ιουλίου μας δίνεται μια ευκαιρία. Μια ευκαιρία να αλλάξουμε αυτή την εικόνα και να βελτιώσουμε τη ζωή μας, την καθημερινότητά μας και το μέλλον των παιδιών μας. Η Νέα Δημοκρατία ως δύναμη πολιτικής ορθότητας, εθνικής ενότητας, οικονομικής ανάπτυξης και κοινωνικής προόδου χαράσσει νέες πολιτικές που θα μας απεγκλωβίσουν. Πρόκειται για ένα κάλεσμα ενοποίησης και συσπείρωσης όλων των κοινωνικών φορέων. Αφήνουμε πίσω τις πολιτικές διχασμού, την παροχολογία της τελευταίας στιγμής και βάζουμε πλώρη για δουλειά.
 
Γνωρίζουμε πως ο δρόμος είναι δύσκολος και ανηφορικός, ίσως όμως έτσι καταφέρουμε να απολαύσουμε την  θέα από ψηλά. Θα γίνουμε δυσάρεστοι σε πολλούς και θα δεχθούμε λάσπη. Οφείλουμε όμως πίστη στον στόχο μας και προσήλωση στα ιδανικά της παράταξης μας. Δε ζητάμε απλά να γίνουμε κυβέρνηση, θέλουμε εντολή από ισχυρή πλειοψηφία.
 
 Ως Ο.Ν.ΝΕ.Δ Ροδόπης απευθυνόμαστε κυρίως στους νέους. Γνωρίζουμε όλα τα αντεπιχειρήματα «έλα μωρέ και τι θα αλλάξει αν ψηφίσω», «όλοι ίδιοι είναι»,  «σιγά να μην αφήσω την παραλία» και άπειρα άλλα που ακούμε καθημερινά. Αν έρθει κάποια αλλαγή στον τόπο θα έρθει από τη νέα γενιά. Ας κάνουμε λοιπόν την ανατροπή ενάντια στον ωχαδερφισμό, την αδιαφορία και τη χαλαρότητα της εποχής μας και ας δώσουμε δυναμικό παρόν στις κάλπες.
 
Στηρίζουμε τον Αυριανό Πρωθυπουργό και Πρόεδρο μας Κυριάκο Μητσοτάκη και την μεγάλη Κεντροδεξιά παράταξη της Νέας Δημοκρατίας.
 

*Ο Κωνσταντίνος Εμ. Τσαρδακλής  είναι Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Ροδόπης

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.