Ακομα ενα επιτυχημενο Φεστιβαλ Φαναριου εφτασε στο τελος του

Για ένα τριήμερο η παραλία του Φαναρίου αποτέλεσε το επίκεντρο της μουσικής

Με μεγάλη επιτυχία έκλεισε την Κυριακή 23 Ιουνίου το 4ο Φεστιβάλ Φαναρίου, με τη συναυλία της Ελένης Φουρέιρα, η οποία μάγεψε όσους βρέθηκαν στην παραλία του Φαναρίου για να παρακολουθήσουν την τελευταία νύχτα του Φεστιβάλ.
 
Το Φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε για τέταρτη φορά, θέλοντας να αποτελέσει ένα θεσμό για την ευρύτερη περιοχή, προσελκύοντας καλλιτέχνες αλλά και κοινό και κάνοντας πιο γνωστή την ευρύτερη περιοχή.


 
Την Παρασκευή ξεκίνησε με τους Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και Νίκο Πορτοκάλογλου, οι οποίοι έφεραν στα καλοκαίρια της Ροδόπης την επιτυχημένη παράστασή τους «τι έχει μείνει απ’ τη φωτιά» μαγεύοντας το κοινό, που παρά την ελαφρά βροχή που ξεκίνησε σε κάποια φάση αλλά ευτυχώς ήταν σύντομη, έμεινε μαζί τους μέχρι το τέλος της παράστασης.


 
Το Σάββατο, τη σκυτάλη πήρε η Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία παρουσίασε ένα έντονο πρόγραμμα, δίνοντας τον καλύτερό της εαυτό, με το κοινό, το οποίο αγκάλιασε με πάθος τη βραδιά, να ανταποδίδει την αγάπη της με τον καλύτερο τρόπο.


 
Τέλος την Κυριακή η Ελένη Φουρέιρα ξεσήκωσε το κοινό με την μοναδική της σκηνική παρουσία, δίνοντας τον καλύτερό της εαυτό σε μια βραδιά που δεν θα ξεχάσουν σύντομα όσοι βρέθηκαν εκεί.
 
Με την προσέλευση και τις τρείς μέρες να είναι μεγάλη, ελπίδα είναι πως το φεστιβάλ έχει μέλλον, και θα συνεχίσει να αποτελεί σημείο αναφοράς στην καλοκαιρινή σεζόν.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.