O «Τρελαντωνης» της “Let’s Dance” χορεψε τις «περιπετειες» του

Κατάμεστο το Θερινό Δημοτικό Θέατρο Κομοτηνής στην καταληκτική παράσταση της Σχολής Χορού

Κατάμεστο ήταν το Θερινό Δημοτικό Θέατρο Κομοτηνής, το βράδυ της Τρίτης, 18 Ιουνίου. Ο λόγος δεν είναι άλλος από την καταληκτική για τη φετινή χρονιά παράσταση της Σχολής Χορού “Let’s Dance” που φέτος «ζωντάνεψε» επί σκηνής τον αγαπημένο ήρωα μικρών και μεγάλων, τον Τρελαντώνη.
 
Φυσικά όχι υπό την «μορφή» που του έδωσε μέσα από την γραφή της η Πηνελόπη Δέλτα, αλλά υπό τη σεναριακή διασκευή που υπέγραψε h επί σκηνής «Τρελαντώνης» Νόνα Κόφα, που απλώς δανείστηκε τον χαρακτήρα για να μεταφέρει στην σκηνή τα χορευτικά κατορθώματα των μαθητών και των μαθητριών της Let’s Dance.
 

Άλλωστε η παράσταση αυτή, που αποτελεί θεσμό και για την ίδια την σχολή, είναι μια ευκαιρία για τα παιδιά, και τα ενήλικα μέλη της, να παρουσιάσουν το έργο όλης της χρονιάς και ταυτόχρονα να διασκεδάσουν αλλά και να ψυχαγωγήσουν το κοινό, που ανταποκρίθηκε θερμά και σε αυτό το κάλεσμα της “Let’s Dance”.
 
Το σύνολο λοιπόν των ειδών χορού, αλλά και το σύνολο των χορευτών, μικρών, μικρότερων και μεγαλύτερων – 200 περίπου στον αριθμό μεταξύ των οποίων και από Ξάνθη -ανέβηκε επί σκηνής, παρουσιάζοντας μία χορευτική παράσταση με πολλές «πράξεις» και ποικίλο περιεχόμενο, μεταξύ των οποίων και τα εναέρια τμήματα της σχολής που παρουσιάστηκαν μέσω βίντεο.


 
Τον κόσμο καλωσόρισε η ιδιοκτήτρια της σχολής, χορεύτρια και χορογράφος Βενετία Λασκαρίδη, η οποία χόρεψε και τον επίλογο της παράστασης έχοντας για δεύτερη φορά στο πλευρό της την Δήμητρα Κοντοβά,  η οποία είναι χρήστης αναπηρικού αμαξιδίου και απέδειξε εκ νέου πως η τέχνη του χορού δεν γνωρίζει όρια.


 
Σε μία ανατρεπτική όπως την χαρακτήρισαν προσφάτως σε συνέντευξή τους στο «Ράδιο Παρατηρητής 94fm» χορογραφία, την οποία δημιούργησαν από κοινού, ανεβάζοντας τον πήχη σε σχέση με την περσινή χρονιά.


 
Συνεργασία…το μήνυμα που άλλωστε διέτρεξε το σύνολο της προχθεσινής παράστασης της “Let’s Dance” καθότι το θέαμα επί σκηνής ήταν αποτέλεσμα της συνεργασίας όλων των συντελεστών και της αγάπης που τους διατρέχει για την τέχνη του χορού.
 

Η αυλαία έπεσε με το σύνολο των συντελεστών επί σκηνής και ευχές για καλό καλοκαίρι, αλλά και γρήγορη επιστροφή στα χορευτικά παρκέ της σχολής.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.