Πατερας ειναι μονο ενας!

Τίμησε για ακόμα μια φορά την προσφορά του Πατέρα ο Σύλλογος Πατεράδων

Κρατώντας μια παράδοση που πλέον μετρά 11 χρόνια, ο Σύλλογος Πατεράδων Μαρωνείας-Σαπώνπραγματοποίησε τη Γιορτή του Πατέρα, την Κυριακή 16 Ιουνίου, που έγινε θεσμός, και στην οποία συμμετείχαν τα χορευτικά του Ιμέρου και του Νέου Σιδηροχωρίου, αλλά και φυσικά η Χορωδία του Συλλόγου, που τραγούδησε για ακόμα μια φορά τον Ύμνο του Πατέρα.
 

Ο Σύλλογος Πατεράδων αποτελεί τον μοναδικό σύλλογο, πανελλαδικά, που έχει μέλη του αποκλειστικά οικογενειάρχες με κοινωνικές ευαισθησίες, σημείωσε ο πρόεδρός του κ. Βαγγέλης Μουζαλιώτης.


 
Άλλωστε ιδρύθηκε το 2008 με σκοπό την παροχή φιλανθρωπικού, κοινωνικού και εξωραϊστικού έργου, και συμπαραστέκεται στους κοινωνικά ευαίσθητους συνανθρώπους μας, αλλά και βραβεύοντας τις σχολικές επιδόσεις όπως έγινε και την Κυριακή.
 

Κατά τη διάρκεια της γιορτής βραβεύτηκε η δασκάλα της χορωδίας του Συλλόγου, κ. Χριστίνα Αποστολίδου, από το μικρότερο μέλος της χορωδίας, Αναστάση Θεοδωρίδη, που είναι 11 ετών.
 

Επίσης βραβεύτηκαν η πρωτεύσασα της Γ΄ Λυκείου Ξυλάγανής, Δήμητρα Ντούβα, η πρωτεύσασα της Γ΄ Γυμνασίου Ξυλαγανής Θεοδώρα Γιακουμάκη, που βραβεύτηκε και για τη διάκρισή της σε διαγωνισμό γραφής, αλλά και η καλύτερη έκθεση της Στ΄ Δημοτικού Σχολείου Ξυλαγανής με θέμα ο ρόλος του πατέρα στην οικογένεια, η μικρή Μαρία Ζυμπαρούδη. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.