Η πιο μοδατη ενισχυση της «Στεγης Αγαπης»

Φιλανθρωπικού χαρακτήρα επίδειξη μόδας διοργάνωσε η Λέσχη Lions «Ορφέας» Κομοτηνής

Επίδειξη μόδας φιλανθρωπικού χαρακτήρα διοργάνωσε με επιτυχία η Λέσχη Lions «Ορφέας» Κομοτηνής, στο πλαίσιο του εθελοντικού της έργου την Κυριακή 9 Ιουνίου στο ξενοδοχείο «Chris and Eve».
 
Σκοπός της διοργάνωσης ήταν η υποστήριξη του προγράμματος «ΣΤΕΓΗ ΑΓΑΠΗΣ»  στην Κομοτηνή, για την φροντίδα αστέγων συμπολιτών μας. Το πρόγραμμα ήδη λειτουργεί εδώ και δυόμιση χρόνια, σε ενοικιαζόμενο χώρο στην πόλη της Κομοτηνής, με ωφελούμενους 8 συμπολίτες μας και με τη συνεργασία της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κομοτηνής. 

Σημαντική η προσφορά του Λαϊονισμού 

Στο έργο του Λαϊονισμού παγκοσμίως αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Λέσχης κ. Στέλιος Βαχανελίδης, που τόνισε πως τόσο παγκοσμίως, όσο και τοπικά, έχουν προσφέρει πολλά και σε επίπεδο δράσεων αλλά και σε εθελοντισμό, παρόλο που είναι σχετικά λίγοι σε αριθμό.
 
Η πρώτη εκδήλωση μόδας, που είχε γίνει με πρωτοβουλία της κ. Ζωής Κοσμίδου, είχε ως αποτέλεσμα την αγορά διαθλασίμετρου, που εξυπηρετεί ακόμα παιδάκια προσχολικής ηλικίας, ενώ τα τελευταία χρόνια όλες οι δράσεις τους αφορούν την ενίσχυση της Στέγης Αγάπης που έχουν δημιουργήσει στην Κομοτηνή.
 
Οι δράσεις των Lions είναι πολλές, μεταξύ των οποίων είναι η κινητή οφθαλμολογική μονάδα που έρχεται στην Κομοτηνή κάθε χρόνο για ένα διήμερο, για τον έλεγχο των ματιών των κατοίκων, κυρίως των ηλικιωμένων. 

Κάλεσμα σε όλους από τους Lions 

Την σημαντική προσπάθεια που έχει γίνει για την δημιουργία και την συνέχιση της λειτουργίας της στέγης αγάπης της Λέσχης τόνισε η πρώην πρόεδρος και νυν Α Αντιπρόεδρος της κ. Ζωή Κοσμίδου, που εξυπηρετεί τους άστεγους της πόλης και όχι μόνο.
 
«Διαγνώσαμε πριν από χρόνια την ανάγκη αυτή, και ήδη τα τελευταία 2,5 χρόνια έχουμε βοηθήσει 8 συμπολίτες μας, για μισό έως 1,5 χρόνο, ανάλογα με τις ανάγκες που είχε» τόνισε, μια δράση που γίνεται στο πλαίσιο του συνθήματός τους «Υπηρετούμε», υπηρετώντας την τοπική κοινωνία, τη νεολαία, τα ΑμεΑ τους ανθρώπους της τρίτης και της τέταρτης ηλικίας.
 
Η δράση στα 30 χρόνια ύπαρξης της Λέσχης, θεωρεί πως είναι γνωστή στην πόλη της Κομοτηνής, η οποία τους στηρίζει σταθερά, εκτιμώντας το σημαντικό έργο που εκτελούν.
 
Απεύθυνε δε κάλεσμα σε όλο τον κόσμο, προσκαλώντας τους να γραφτούν ως νέα μέλη. «Οι συναντήσεις μας είναι ανοιχτές, οι εκδηλώσεις μας είναι ανοιχτές, είμαστε ανοιχτοί στον κόσμο, να δεχτούμε τα αιτήματα και να βοηθήσουμε όπου αυτό απαιτείται» εξήγησε η ίδια. 

Ποιοι συμμετείχαν στην εκδήλωση 

Την εκδήλωση υποστήριξαν με την εθελοντική συμμετοχή τους και ευγενικές χορηγίες οι εξής τοπικές εμπορικές επιχειρήσεις, επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών, εταιρείες, ιδιώτες και σύλλογοι της Ροδόπης, τους οποίους ευχαρίστησε θερμά η κ. Κοσμίδου, τονίζοντας πως χωρίς αυτούς δεν θα ήταν δυνατόν να γίνει αυτή η όμορφη βραδιά:
 
Καταστήματα ένδυσης Aralie Γυναικεία Ρούχα, Μ galleries Mateosisian jeans, Παιδικά Eponymo, Νυφικά Contessa’s Atelier, Εσώρουχα – Μαγιό Πολύμορφο, Υποδήματα παιδικά ZOO Shoes, Οπτικά ΚΙΤΖΙΔΗΣ, Κομμωτήριο Headline Νίτσα Βαλασίδου, Μακιγιάζ & περιποίηση νυχιών ORAMA, Κοσμήματα Orabella Accessories, Ωδείο Κόψας, Οφθαλμολογικό Ιατρείο Γιάννης Κοσμίδης, Αθλητικό Κέντρο Ladies Fitness club, Schur Flexibles group, Ξενοδοχεία DEMOCRITUS, Chris and Eve, Μετακινήσεις ΑΣΤΙΚΑ Κομοτηνής, Ηχητική κάλυψη The Art of Production, Ωδείο ΚΟΨΑΣ, Τυπογραφικά Γ. ΦΥΓΚΑΣ, Φωτογραφία Ιωάννης Τεπετσικλής, DJ Αντώνης Καμπουρίδης, ΚΝΙΚΟΣ «Το Μανάβικο της Κομοτηνής».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.