Πάλι χάλασαν τα φανάρια στο Kosmopolis

08.06.2019 10:36

Απαρατήρητα

Δείτε περισσότερα στο: http://www.paratiritis-news.gr/

Εκτός λειτουργιάς ήταν ξανά στο τέλος της εβδομάδας τα φανάρια στη διασταύρωση του Kosmopolis, με τους οδηγούν να περνούν είτε πολύ προσεκτικά, είτε κάποιοι αδιάφοροι για τους υπόλοιπους από την διασταύρωση που οδηγεί σε αρκετά σουπερμάρκετ και καταστήματα της περιοχής μας, αλλά και την Πανεπιστημιούπολη.
 
Τα φανάρια είχαν χαλάσει με την καταιγίδα της Κυριακής, όταν οι πολλοί κεραυνοί είχαν δημιουργήσει προβλήματα στο δίκτυο και πτώσεις τάσεις, όμως παρόλο που ξαναλειτούργησαν μέσα στην εβδομάδα, προς το τέλος της είχαν πάλι τεθεί εκτός λειτουργίας.
 
Τα συγκεκριμένα φανάρια, να υπενθυμίσουμε, τοποθετήθηκαν στη συγκεκριμένη διασταύρωση αρκετά χρόνια μετά την κατασκευή της, κατά τα οποία είχαν καταγραφεί πολλά ατυχήματα με οχήματα που χτυπούσαν συνήθως πλαγιομετωπικά, προσπαθώντας να περάσουν τη ίδια ώρα το δρόμο.
 
Τα φανάρια έχουν βελτιώσει σημαντικά την κατάσταση, όμως φαίνεται πως είναι ιδιαίτερα επιρρεπή στις απορρυθμίσεις λόγω των καιρικών συνθηκών, με αποτέλεσμα να έχουμε αρκετές φορές αυτό το φαινόμενο, το οποίο ελλοχεύει κινδύνους όχι απλά για τα οχήματα, αλλά και για τους οδηγούς. Κ.Μ.

ΓΝΩΜΕΣ

DUTH CORNER

Magazine