Πανηγυρισε την ανοδο στην Γ΄ Εθνικη ο Μεγας Αλεξανδρος Ιασμου

Πρωταθλητής και κυπελλούχος ΕΠΣ Θράκης για την σεζόν 2018/19 η ομάδα του Ιάσμου

Ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου πανηγύρισε το απόγευμα του Σαββάτου την άνοδο του στην Γ΄ Εθνική στην φιέστα που πραγματοποιήθηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των Play-Off της ΕΠΣ Θράκης.
 
Η ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη συνδύασε την κατάκτηση του πρωταθλήματος με αυτήν του κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης και όλοι στον Ίασμο ελπίζουν πως θα συνεχιστούν οι επιτυχίες και τα επόμενα χρόνια.   Ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου, μπορεί από την αρχή της σεζόν να θεωρούταν ως το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Θράκης αλλά ο δρόμος δεν ήταν εύκολος, καθώς μέσα στη σεζόν παρουσιάστηκαν πολλά προβλήματα τραυματισμών και όχι μόνο. Παρόλα αυτά ο Νίκος Μπαχαρίδης και οι ποδοσφαιριστές του κατάφεραν και συσπειρώθηκαν μέσα από τα προβλήματα και φτάσανε στο τέλος της σεζόν πανηγυρίζοντας δύο τίτλους.
 
Την απονομή πραγματοποίησε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης κ. Μάνος Γαβριηλίδης. 

Νίκος Μπαχαρίδης «Ο πρωταθλητισμός απαιτεί θυσίες και σταθερότητα στο χρόνο» 

Πανευτυχής για την επίτευξη του στόχου της ανόδου παρουσιάστηκε μετά την απονομή ο προπονητής του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου κ. Νίκος Μπαχαρίδης, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τη διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές, το επιτελείο και τον κόσμο του Ιάσμου επισήμανε πως είναι μία ημέρα γιορτής για τον Ίασμο. «Παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο στο σύνολο της ποδοσφαιρικής χρονιάς καθώς είχαμε μεγαλύτερη ποιότητα από τους υπόλοιπους και βγάζαμε πιο εύκολα φάσεις» επισήμανε ο προπονητής του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου, τονίζοντας πως «ο πρωταθλητισμός ανεξαρτήτως κατηγορίας απαιτεί θυσίες και θέλει σταθερότητα». Κάνοντας έναν απολογισμό της χρονιάς, ο Νίκος Μπαχαρίδης αποκάλυψε πως αυτή ήταν δύσκολη καθώς ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου ξεκίνησε τη  χρονιά με άλλους ποδοσφαιριστές και τελείωσε με άλλους. «Είχαμε μέσα στη σεζόν τραυματισμούς, αποχωρήσεις αλλά το ισορροπήσαμε και το αποτέλεσμα μας δικαιώνει»  υπογράμμισε ο κ. Μπαχαρίδης, ο οποίος πανηγύριζε τον τέταρτο τίτλο της καριέρας του. 

Χρήστος Γιαννακιτσίδης «Ο τρόπος που χάναμε το πρωτάθλημα τα προηγούμενα χρόνια μας πείσμωσε» 

Ως αρχηγός του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου σήκωσε φέτος το τρόπαιο του κυπέλλου και του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Θράκης, αποκαλύπτοντας πως ο τρόπος που χάθηκε η άνοδος τα προηγούμενα χρόνια τους πείσμωσε. «Ήμασταν 2-3 άτομα από πέρυσι και τα προηγούμενα χρόνια χάναμε το πρωτάθλημα στο νήμα και φέτος το θέλαμε πάρα πολύ» επισήμανε ο κ. Γιαννακιτσίδης, επισημαίνοντας πως «ήρθε η στιγμή να γιορτάσουμε αυτό που πετύχαμε». Για το μυστικό της ανόδου, ο αρχηγός του Ιάσμου αποκάλυψε πως παρά τις απώλειες και τα προβλήματα που παρουσιάστηκε βρήκαν σαν ομάδα τις  λύσεις στα προβλήματα και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στην νέα σεζόν που θα βρει τον Ίασμο στην Γ΄ Εθνική. 

Άγγελος Λειβαδιώτης «Πετύχαμε το Double μέσα από αρκετά προβλήματα» 

Στο ίδιο μήκος κύματος κυμάνθηκαν και οι δηλώσεις του Άγγελου Λειβαδιώτη, ο οποίος αφού συνεχάρη όλους τους συμπαίχτες του για την μεγάλη επιτυχία, επισήμανε πως «παλέψαμε κάτω από δύσκολες συνθήκες, ήμασταν καλύτεροι και δίκαια πετύχαμε το double». 

Τούρτα στο γήπεδο για τον Εμίν Εμίν 

Ο Εμίν Εμίν μπορεί φέτος,  επίσημα, να μην βρισκόταν στην διοίκηση του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου, ωστόσο ποτέ δεν άφησε τη μεγάλη του αγάπη και  βρισκόταν κοντά στην ομάδα του.
 
Έχοντας διατελέσει μέλος του συλλόγου για πολλά χρόνια και έχοντας συμβάλει τα μέγιστα για ακόμα μια φορά σε αυτήν τη προσπάθεια του Μέγα προκειμένου να κατακτήσει και πάλι την κορυφή το Σάββατο ήταν μια ξεχωριστή ημέρα για αυτόν. Μάλιστα σε συνδυασμό με τον εορτασμό των γενεθλίων του, οι άνθρωποι του Ιάσμου ετοίμασαν τούρτα έκπληξη εντός του γηπέδου, η οποία βρισκόταν ανάμεσα στις δύο κούπες που κατέκτησε ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου τη φετινή σεζόν. 

Τα αποτελέσματα της 10ης Αγωνιστικής των Play Off & των Play Out της ΕΠΣ Θράκης 

Στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν, η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου επικράτησε με 1-3 του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου σε μία αδιάφορη βαθμολογικά αναμέτρηση. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 43΄ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Δημητριάδη για να απαντήσουν οι φιλοξενούμενοι με τον ίδιο τρόπο στο 68΄ με τον Βάσκο. Παππούς και Ανδρέου στο 77΄ και 88΄ αντίστοιχα διαμόρφωσαν το τελικό 1-3 υπέρ της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου. Στην μάχη της παραμονής νικητής αναδείχθηκε ο Ορφέας Ξυλαγανής, ο οποίος κάνοντας ένα σερί νικηφόρων αποτελεσμάτων, πέτυχε τον στόχο της παραμονής, ρίχνοντας στο «καναβάτσο» τον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων.

Ειδική αναφορά πρέπει να γίνει και στην ομάδα της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου, καθώς η ομάδα παρότι υποβιβάστηκε από την Football League 2 κατάφερε και δημιούργησε ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο που έφτασε να διεκδικεί εκ νέου το πρωτάθλημα και έχασε στο νήμα τον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης.
 

Τα αποτελέσματα της 10ης Αγωνιστικής των Play-Off
Δόξα Σώστη – Αναγέννηση Παγουριών 3-4
Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου  -Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 1-3
Ελπίδα Σαπών- Πανθρακικός 2-1
 
Η Βαθμολογία
1 Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 44
2 Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 43
3 Ελπίδα Σαπών 27
4 Πανθρακικός 25
5 Δόξα Σώστη 21
6 Αναγέννηση Παγουρίων 13
 
Τα αποτελέσματα της 10ης Αγωνιστικής των Play-Out
Βιστωνίδα Κοπτερού- Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων 2-2
Ορφέας Ξυλαγανής- Δόξα Προσκυνητών 2-0
Δόξα Γρατινής – Ορφέας Στρύμης 3-3
 
Η Βαθμολογία
1 Δόξα Γρατινής 31
2 Ορφέας Ξυλαγανής 25
3 Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων 23
4 Βιστωνίδα Κοπτερού 16
5 Ορφέας Στρύμης 12
6 Δόξα Προσκυνητών 10*

 
*Οι Προσκυνητές έχουν -3 βαθμούς από τον αγώνα με την Γρατινή

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.