Νεος Δημαρχος Μαρωνειας-Σαπων ο Ντινος Χαριτοπουλος

«Ο κόσμος επιβράβευσε την συνέπεια μου και τους κόπους μου» τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις μετά το εκλογικό αποτέλεσμα

Νέος Δήμαρχος – με μεγάλη όμως εμπειρία και παρελθόν στην τοπική αυτοδιοίκηση- αναδείχθηκε  στο Δήμο Μαρωνείας-Σαπών, ο κ. Ντίνος Χαριτόπουλος, ο οποίος στο παρελθόν είχε διατελέσει για δύο τετραετίες Δήμαρχος Σαπών και θα βρεθεί εκ νέου στο δημαρχιακό θώκο, επικρατώντας του μέχρι πρότινος Δημάρχου κ. Γιάννη Σταυρίδη. 
 
O κ. Χαριτόπουλος, έχοντας διατελέσει Δήμαρχος Σαπών την οχταετία 1994-2002, δεν έχασε ποτέ την επαφή του με την τοπική αυτοδιοίκηση και παρότι ακολούθησαν 3 εκλογικές ήττες, δεν τα παράτησε και το 2019 θα είναι το έτος που θα επιστρέψει στην κεφαλή του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών. Οι κάτοικοι του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών, όπως και στον πρώτο γύρο έτσι και στην δεύτερη εκλογική μονομαχία, έδωσαν στον κ. Χαριτόπουλο εντολή για να διοικήσει το Δήμο, παίρνοντας το 53,46% των ψήφων απέναντι στον μέχρι πρότινος Δήμαρχο κ. Γιάννη Σταυρίδη.
 
Στον πρώτο γύρο, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Επανεκκίνηση» κ. Χαριτόπουλος είχε πάρει το 41,69% και συνολικά 4.385 ψήφους ενώ στον δεύτερο γύρο κατάφερε να συγκεντρώσει συνολικά 5.108 ψήφους.
 
Η αποχή στην πρώτη εκλογική αναμέτρηση κυμάνθηκε στο 47,5% ενώ στον δεύτερο γύρο άγγιξε το 54%. 

Ντίνος Χαριτόπουλος «Ο Δήμος Μαρωνείας-Σαπών δεν είναι το πρώτο χωριό της Ροδόπης αλλά η δεύτερη πόλη της Ροδόπης» 

Χαρούμενος αλλά παράλληλα έχοντας απόλυτα το συναίσθημα της ευθύνης για τη θέση που αναλαμβάνει μετά την ψήφο των συμπολιτών του παρουσιάστηκε στις πρώτες του δηλώσεις ο νέος Δήμαρχος Μαρωνείας –Σαπών κ. Ντίνος Χαριτόπουλος. «Σίγουρα είναι ένα συναίσθημα ικανοποίησης και χαράς καθώς οι κόποι και η συνέπεια δεν πάνε χαμένοι» επισήμανε αρχικά ο κ. Χαριτόπουλος τονίζοντας πως μέσα από την ψήφο των συμπολιτών του ήρθε η αναγνώριση. «Πρόκειται για βαρύ φορτίο και μεγάλη ευθύνη καθώς μιλάμε για έναν μεγάλο Δήμο σε ανάγκες που απαιτεί δουλειά αλλά από αύριο ξεκινάμε τη δουλειά» αποκάλυψε ο νέος Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών, υπογραμμίζοντας  πως οι συνδημότες του έδωσαν εντολή να προσπαθήσει να φέρει την περιοχή εκεί που της αξίζει. «Πρέπει όλοι να καταλάβουν πως εμείς δεν είμαστε το πρώτο χωριό αλλά είμαστε η δεύτερη πόλη της Ροδόπης» ήταν τα λόγια του κ. Χαριτόπουλου, ο οποίος έσπευσε να συμπληρώσει πως «θα τηρήσουμε όλες τις δεσμεύσεις μας. Διαβούλευση-Συναίνεση-Λογοδοσία. Χωρίς ιδεοληψίες και εγωισμούς θα ακούμε όλους, θα συνεργαζόμαστε με όλους όσους έχουν θετικές προτάσεις. Χωρίς αποκλεισμούς θα λειτουργήσουμε συλλογικά και ενωτικά. Στην «ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ» που έχει ανάγκη ο τόπος μας δεν περισσεύει κανείς».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.