Εφυγε απο τη ζωη ο συμπολιτης μας Γιωργος Μακιδης

Ο αξιαγάπητος, και υποδειγματικού ήθους και ευγένειας, φίλεργος συμπολίτης μας Γιώργος Μακίδης έφυγε από τη ζωή την Τρίτη που μας πέρασε μετά από πολυήμερο αγώνα με την επάρατη νόσο, με την εξόδιο ακολουθία του να ψάλλεται την Τετάρτη που μας πέρασε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου.
 
Επί χρόνια στις επάλξεις του ελευθέρως επιχειρείν, δημιούργησε και εργάστηκε μέχρι εσχάτως, μαζί με την αγαπημένη του σύζυγο Κάτια, σ’ ένα από τα πρώτα pet shop στην Κομοτηνή, που έγραψε, και εξακολουθεί να γράφει πλέον στα χέρια των παιδιών του, τη δική του ιστορία.
 
Ένα pet shop, που, και λόγω της θέσης του στο κέντρο της πόλης, εξοικείωσε τον πολύ κόσμο και του έμαθε, με την επεξηγηματική και πάντοτε καλοσυνάτη συμπεριφορά του αειμνήστου κυρίου Γιώργου, πόσο σημαντική είναι η συναναστροφή μας με τα ζώα.
 
Στις σπουδαίες περγαμηνές της ζωής της δικής του και της συζύγου του, τα εξαιρετικού ήθους παιδιά τους, ο ηλεκτρολόγος μηχανικός, και πρώην συνεργάτης μας, Δημήτρης και η φυσικοθεραπεύτρια Νανά.
 
Στη σύζυγό του Κάτια και τα δύο τους παιδιά, τους αγαπημένους μας Δημήτρη και Νανά, τα θερμά μας συλλυπητήρια.
 
Αγαπημένε μας κύριε Γιώργο, Καλό Παράδεισο, και καλή συνέχεια στην προσφορά σας και την αγάπη σας για κάθε έμβιο ον και στη νέα σας, ουράνια κατοικία.
 

Παρατηρητής της Θράκης

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.