Τους βασικους αξονες του προγραμματος του για μια καλυτερη πολη παρουσιασε ο Τασος Βαβατσικλης

Ο Επικεφαλής της παράταξης «Ξε-Κίνημα για την πόλη» παρουσίασε τις θέσεις του συνδυασμού που έχουν ως στόχο να βάλουν τέλος στην οπισθοδρόμηση της πόλης

Τις θέσεις του Συνδυασμού «Ξε-Κίνημα για την πόλη» παρουσίασε το βράδυ της Παρασκευής στην κεντρική ομιλία στην πλατεία Ειρήνης στην Κομοτηνής ο επικεφαλής του κ. Τάσος Βαβατσικλής, ζητώντας από τον κόσμο της Κομοτηνής να συνταχθούν στο πλευρό τους και των υποψηφίων για να φέρουν την αλλαγή και την ανατροπή στην πόλη.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Ξε-Κίνημα για την πόλη» επισήμανε πως πρέπει να σταματήσει η οπισθοδρόμηση και να αρχίσει εκ νέου η ελπίδα για τους πολίτες της Κομοτηνής, θέτοντας ως κύριους στόχους την εξεύρεση λύσεων για άνεργους νέους στηρίζοντας παράλληλα τις αδύναμες κοινωνικά ομάδες. Επιπλέον ο κ. Βαβατσικλής ανέφερε πως η προηγούμενη 12ετία ήταν χαμένη, καθώς η εξουσία ήταν στα χέρια μετριοπαθών διαχειριστών. Δεν έκρυψε πως επιθυμία όλων στο συνδυασμό του είναι η βελτίωση της καθημερινότητα και της ποιότητα ζωής των πολιτών ενώ ειδική αναφορά έκανε και για το πρόβλημα των αδέσποτων, τα οποία χαρακτήρισε ως «άστεγους τετράποδους συμπολίτες» χαρακτηρίζοντας το πρόβλημα ως σκόπιμα δυσεπίλυτο ενώ πήρε ξεκάθαρη θέση υπέρ των αδέσποτων στην «άνιση σχέση μεταξύ ανθρώπων και ζώων».

Ο κ. Βαβατσικλής επισήμανε στην ομιλία του πως είναι ο μοναδικός συνδυασμός με ξεκάθαρες θέσεις πάνω σε όλα τα θέματα της καθημερινότητας, τονίζοντας πως θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του σε κλίμα συνεργασίας να έρθει η πρόοδος στην Κομοτηνής και τους οικισμούς. Με το τέλος της ομιλίας ακολούθησε η παρουσίαση των υποψηφίων με την ανάγνωση των ονομάτων τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως της ομιλίας προηγήθηκε συναυλία του Κομοτηναίου τραγουδιστή Δημήτρη Χριστοδουλάκη.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.