Γέμισε χαρούμενες παιδικές φωνές το κλειστό γυμναστήριο του 2ου Λυκείου

21.05.2019 12:08

Τουρνουά για τις ακαδημίες διοργάνωσε το τμήμα βόλεϊ της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής

Δείτε περισσότερα στο: http://www.paratiritis-news.gr/

Ένα ευχάριστο πρωινό πέρασαν τα παιδιά των ακαδημιών βόλεϊ της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής και των Αμαζόνων Μαΐστρου το πρωί του Σαββάτου 18 Μαΐου στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Λυκείου.
 
Η ομάδα της Κομοτηνής διοργάνωσε ένα όμορφο τουρνουά, χωρίζοντας το γήπεδο σε πολλά επιμέρους γήπεδα, στα οποία διαγωνίστηκαν τα παιδιά και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό μπροστά στους γονείς και τους φίλους τους.
 
Στο τέλος όλοι ανταμείφθηκαν με αναμνηστικά διπλώματα, έτσι ώστε να θυμούνται αυτό το ευχάριστο πρωινό. Τάσος Πετρίδης «Θα είμαστε ανταγωνιστικοί τη νέα σεζόν» 

Για την εκδήλωση αλλά και για τους στόχους της ομάδας την ερχόμενη σεζόν μίλησε ο Πρόεδρος του ΤΑΑ ΑΕ Κομοτηνής κ. Τάσος Πετρίδης, ο οποίος αφού συνεχάρη όλα τα μέλη της οικογένειας του Συλλόγου για τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν τόνισε πως επιθυμία της Διοίκησης αποτελεί να δοθεί μεγάλη βαρύτητα στις ακαδημίες. «Στόχος μας είναι να αγαπήσουν τα παιδιά τον αθλητισμό και το βόλεϊ και κατ’ επέκταση να βρίσκονται μέσα στο γήπεδο» ανέφερε ο κ. Πετρίδης, ο οποίος αποκάλυψε και τους στόχους του ανδρικού τμήματος για τη νέα σεζόν. «Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα που να έχει πρωταγωνιστική πορεία στο πρωτάθλημα της Α2» αποκάλυψε ο κ. Πετρίδης, ο οποίος ζήτησε τη στήριξη του κόσμου και τη νέα σεζόν, όπως έγινε στη Volley league.

ΓΝΩΜΕΣ

DUTH CORNER

Magazine

#menoumespiti