Ανοιχτη επιστολη της Κινησης Πολιτων «Θελουμε Μειονοτικο Σχολειο»

Καλεί τους υπ. Δημάρχους να γνωστοποιήσουν τις προθέσεις τους για ανέγερση μειονοτικού σχολείου στο Χάρμανλικ

Ανοιχτή επιστολή προς όλους τους υποψήφιους δημάρχους κοινοποίησε η Ένωση Προσώπων Κίνησης Πολιτών «Θέλουμε Μειονοτικό Σχολείο»  με την οποία τους καλεί να γνωστοποιήσουν τις προθέσεις τους σχετικά με την ανέγερση νέου διδακτηρίου μειονοτικής εκπαίδευσης στην περιοχή Χάρμανλικ Κομοτηνής. 

Ολόκληρη η επιστολή είναι η εξής: 

«Δεδομένου ότι σε ερώτηση με αριθμό 4378/31.3.2016 που είχε κατατεθεί στη βουλή των Ελλήνων σχετικά με τα κτιριακά προβλήματα των μειονοτικών σχολείων αρμοδιότητας του δήμου Κομοτηνής , η Κ.Τ.Υ.Π Α.Ε . με αρ. πρωτ. Π27/ 17-5-2016 μας γνωστοποιεί ότι πρέπει να συσταθεί μια επιτροπή υπό την αιγίδα του δήμου Κομοτηνής για να μελετήσει το αίτημα της Ένωσης Προσώπων Κίνησης Πολιτών “ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ” με αριθμό πρωτ. 2912 / 1-2-2016 προς τον δήμο Κομοτηνής για ανέγερση νέου διδακτηρίου για την πρωτοβάθμια μειονοτική εκπαίδευση στην περιοχή Χάρμανλικ Κομοτηνής .
 
Επειδή δεν έχουμε ακούσει καμία δέσμευση η πρόταση κατά την προεκλογική περίοδο που διανύουμε σχετικά με την ανέγερση νέων διδακτηρίων για την μειονοτική εκπαίδευση στην Κομοτηνή , ως Ένωση Προσώπων Κίνησης Πολιτών “ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ” σας καλούμε και τους 6 υπ. δημάρχους για τον δήμο Κομοτηνής με αυτήν την επιστολή να γνωστοποιήσετε την πρόθεσή σας και να πάρετε θέση για το αν θα εργαστείτε σε περίπτωση που θα αναλάβετε διοικητική θέση στο δήμο , ώστε να συσταθεί υπό την αιγίδα του δήμου η επιτροπή που αναφέρει στην απάντηση της η Κ.Τ.Υ.Π. Α.Ε για να αποφανθεί και να υποβάλει αίτημα για ανέγερση διδακτηρίου σε χώρο που έχει χαρακτηριστεί ήδη ως οικόπεδο για σχολική χρήση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.