Εντυπωσιασε η συναυλια της Στρατιωτικης Μουσικης της ΧΧΙ Τεθωρακισμενης Ταξιαρχιας και στα φετινα Ελευθερια

Οι «χακί» μελωδίες ολοκλήρωσαν τις μουσικές εκδηλώσεις των Ελευθερίων Θράκης 2019

Με το «Μακεδονία Ξακουστή» ξεκίνησε η Συναυλία της Στρατιωτικής Μουσικής της 21ης Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας το βράδυ της Τετάρτης 16 Μαΐου στην τελευταία μουσική βραδιά εκδηλώσεων των Ελευθερίων Θράκης.

Το ρεπερτόριο της στρατιωτικής μουσικής περιλάμβανε τραγούδια από την σύγχρονη ελληνική έντεχνη και ροκ σκηνή, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού μέχρι τέλους. Κάθε χρόνο η στρατιωτική μουσική καταφέρνει και προσελκύει το ενδιαφέρον του κόσμου αποδεικνύοντας την πολυεπίπεδη προσφορά των ενόπλων δυνάμεων στην τοπική κοινωνία.

Άλλωστε  η Στρατιωτική Μουσική της ΧΧΙ ΤΘΤ υποστηρίζει και ομορφαίνει με τις μουσικές παραγωγές όλες τις εκδηλώσεις της ΧΧΙ ΤΘΤ, ενώ αποτελεί και μια από τις πιο εξωστρεφείς και δημοφιλείς μονάδες της, συμμετέχοντας επιπλέον και σε πολλές εκδηλώσεις συλλόγων, Δήμων του Νομού Ροδόπης, της Περιφέρειας και της Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής, συμβάλλοντας έτσι στην εξύψωση του ηθικού του τοπικού πληθυσμού αλλά και στη δημιουργία αισθήματος ασφάλειας και υπερηφάνειας. Το δε κοινωνικό έργο και η συνεισφορά της αφορά και στην προαγωγή του μουσικού πολιτισμού και παράδοσης του τόπου μας, ενισχύοντας παράλληλα τις σχέσεις του τοπικού πληθυσμού με τον στρατό. 

Την διασκευή και ενορχήστρωση της μπάντας είχε ο Υπoλoχαγός (ΜΣ) Ιωάννης Τζατζανάς και ο  Ανθυπασπιστής (ΜΣ) Ιωάννης Κουλαουζίδης. Διεύθυνε ο Διοικητής της στρατιωτικής μουσικής Λοχαγός (ΜΣ) Εμμανουήλ Αγγελάκης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.