Ζητήματα του κλάδου συζήτησε με τον Δικηγορικό Σύλλογο Ροδόπης ο Β. Πέππας

11.05.2019 10:15

Κώστας Μαρκενδούδης

Ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου σχολίασε την ανάγκη να σωθεί το κτίριο του παλιού δικαστικού μεγάρου

Δείτε περισσότερα στο: http://www.paratiritis-news.gr/

Το Δικαστικό Μέγαρο Κομοτηνής επισκέφτηκε το πρωί της Παρασκευής 10 Μαΐου ο Πρόεδρος του Αρείου Πάγου κ. Βασίλειος Πέππας, ο οποίος είχε συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης.
 
Ο κ. Πέππας, ο οποίος βρέθηκε στην Κομοτηνή με την ευκαιρία της ανακήρυξής του ως επίτιμου διδάκτορα της Νομικής Σχολής Κομοτηνής συζήτησε με τους δικηγόρους της Ροδόπης θέματα που αφορούν τον τομέα της διακιοσύνης και των διαδικασιών της, μιας και θέλει να έχει μια προσωπική επικοινωνία με αυτούς.
 


Άλλωστε είχε συνάντηση για αυτό το λόγο και με συναδέρφους του δικαστικούς από το Ειρηνοδικείο, το Πρωτοδικείο, την Εισαγγελία και το Εφετείο, με τους οποίους επίσης συζήτησε θέματα που άπτονται του λειτουργήματός τους.
 
Πάντως ειδική μνεία έκανε στο κτίριο των παλιών δικαστηρίων, το οποίο παρατήρησε πως είναι έτοιμο να καταρρεύσει, κάτι το οποίο πιστεύει πως θα είναι λυπηρό, μιας και πρόκειται για ένα ιστορικό κτίριο, το οποίο θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί είτε για πολιτιστικές χρήσεις, βοηθητικές του δικαστηρίου ή της Σχολής Δικαστών.
 

ΓΝΩΜΕΣ

DUTH CORNER

Magazine