Η Ανεξαρτητη Συνδικαλιστικη Παρεμβαση για τη Διοικηση του Εργατικου Κεντρου Κομοτηνης

«Με όσα έχουν κάνει αναδείχθηκαν σε ντροπή του συνδικαλιστικού κινήματος»

Επαναφέρει στο προσκήνιο την αντιπαράθεση μεταξύ της Ανεξάρτητης Συνδικαλιστικής Παρέμβασης και της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Κομοτηνής, η πρώτη μετά τις δηλώσεις του Προέδρου του Εργατικού Κέντρου την Πρωτομαγιά.

Μέσω ανακοίνωσης η συνδικαλιστική παράταξη καταγγέλλει «τον κ. Μαγαλιό και την ομάδα του, για τα όσα αντιδημοκρατικά, αντισυνδικαλιστικά, αντεργατικά και απάνθρωπα εγκλήματα έχουν διαπράξει» χαρακτηρίζοντάς τους «ντροπή του συνδικαλιστικού κινήματος» για να σημειώσει πως «θα συνεχίσουμε τον αγώνα για την τελική δικαίωση της συναδέλφισσας και της αποκατάστασης του δικαίου και της δημοκρατίας στο ΕΚ Κομοτηνής». 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ανεξάρτητης Συνδικαλιστικής Παρέμβασης Κομοτηνής έχει ως εξής: 

«Τελικά ό,τι και να πει κανείς, για την πλειοψηφία του Εργατικού Κέντρου Κομοτηνής και τον Πρόεδρο του, είναι πλέον λίγο.

Τι κι αν  περιμέναμε, να απαντήσει στα ερωτήματα που θέσαμε, με την ανακοίνωσή μας στις 30/03/2019 και αφορούν  κυρίως  τα οικονομικά του ΕΚ, δείχνοντας  έστω και λίγο ευθιξία.

Τι κι αν κάλεσε Πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση στην οποία συμμετείχαν  4 (ολογράφως τέσσερα)!! μέλη της παράταξής του και όπου πήγαν με αυτοκίνητο!! στη παλιά Νομαρχία να καταθέσουν  στεφάνι, φεύγοντας  αμέσως!!

Τι κι αν  με ευθύνη της παράταξης του κ. Μαγαλιού  (της ΠΑΣΚΕ), η οποία διοικεί τη ΓΣΕΕ από τη δεκαετία του 80,  το συνδικαλιστικό κίνημα έφτασε στο τελευταίο σκαλοπάτι της ανυποληψίας με τα εκφυλιστικά φαινόμενα  να κυριαρχούν.

Είδαμε λοιπόν τον κ. Μαγαλιό να βγαίνει στα ΜΜΕ, με το γνωστό αλαζονικό ύφος και να επαίρεται μπροστά  στις  κάμερες, για την «δικαστική δικαίωση»  στην απόλυση της εργαζόμενης στο ΕΚ και να προσπαθεί να χρεώσει σε άλλους την ευθύνη για το συνδικαλιστικό και κυρίως ανθρώπινο έγκλημα που ο ίδιος σχεδίασε και εκτέλεσε. Και το αποκορύφωμα:  Να χύνει δάκρυα για το θύμα του, που δεν βρίσκει πουθενά δουλειά!! Κάτι που απ’ ό,τι φαίνεται φροντίζει ο ίδιος, με τον μηχανισμό και τις γνωριμίες του!!

Είναι  τραγικό, για το συνδικαλιστικό κίνημα της πόλης μας,  να εμφανίζεται την ημέρα της Πρωτομαγιάς ένας  Πρόεδρος του ΕΚ  και να υπερηφανεύεται, που βρίσκει στους εργοδότες τρόπους για τις απολύσεις συνδικαλιστών. Θεωρούμε επίσης τραγικό, ενώ έχουν συμβεί δραματικά γεγονότα στο σ.κ. με το Συνέδριο της ΓΣΕΕ, να θεωρεί ότι είναι «διωκόμενος»  για πολιτικούς λόγους και να νοιώθει ότι δεν τον αφορά η απαξίωση του σ.κ. όταν δεν μπορεί να μαζέψει σε συγκέντρωση, ούτε τα μέλη του ΔΣ!!

Καταγγέλλουμε τον κ. Μαγαλιό και την ομάδα του, για τα όσα αντιδημοκρατικά, αντισυνδικαλιστικά, αντεργατικά και απάνθρωπα εγκλήματα έχουν διαπράξει. Με όσα έχουν κάνει, αναδείχθηκαν σε ντροπή του συνδικαλιστικού  κινήματος, με θύματα τους εργαζόμενους της πόλης, αλλά και όλης της χώρας.
Δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα για την τελική δικαίωση της συναδέλφισσας και της αποκατάστασης του δικαίου και της δημοκρατίας στο ΕΚ Κομοτηνής».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.