Τουρνουά 3ον3 από τον ΓΑΣ «Κομοτηνή» και επίδειξη μαχητικών τεχνών από την ΔΙΑΣ-BUDO Academy

07.05.2019 11:41

Βασίλης Στοάκης

Στο πλαίσιο των αθλητικών εκδηλώσεων για τα Ελευθέρια Θράκης

Δείτε περισσότερα στο: http://www.paratiritis-news.gr/

Ημέρα αφιερωμένη στον αθλητισμό ήταν το Σάββατο καθώς από το πρωί στήθηκε ένα μεγάλο υπαίθριο γήπεδο μπάσκετ από τους ανθρώπους του ΓΑΣ «Κομοτηνή» προκειμένου να υποδεχθούν τους εκκολαπτόμενους μπασκετμπολίστες ενώ ακολούθησε επίδειξη μαχητικών τεχνών από τον Σύλλογο ΔΙΑΣ-Budo Academy υπό την καθοδήγηση του υπεύθυνου προπονητή κ. Παρασίδη.
 
Μικροί φίλοι του μπάσκετ είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε αγώνες 3on3, τους οποίους διοργάνωσε ο ΓΑΣ «Κομοτηνή» σε συνεργασία με τη ΔΚΕΠΠΑΚ Κομοτηνής. Μάλιστα η χρονική συγκυρία της επανόδου του ΓΑΣ στην Β΄ Εθνική έκανε ακόμα πιο εορταστική την ατμόσφαιρα.
 


Μετά τους αγώνες μπάσκετ, στην ειδικά διαμορφωμένη εξέδρα των Ελευθερίων παρουσιάστηκαν τεχνικές αυτοάμυνας, τεχνικές με όπλα και τεχνικές Ju Jitsu, Brazilian Ju Jitsu, Aikido και ΜΜΑ. 

Νεοκλής Λεμονίδης «Αγαπάμε το μπάσκετ και για αυτό διοργανώνουμε τέτοια Event» 

O προπονητής του ΓΑΣ «Κομοτηνή» και κινητήριος μοχλός εδώ και χρόνια του Συλλόγου κ. Νεοκλής Λεμονίδης μίλησε για τη διοργάνωση, αποκαλύπτοντας παράλληλα πως έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν. «Κάθε χρόνο κάνουμε αυτή τη γιορτή και φέτος την εντάξαμε στα Ελευθέρια για να έχει ακόμα μεγαλύτερη αίγλη» ανέφερε ο κ. Λεμονίδης και εξήγησε πως το τουρνουά γίνεται προκειμένου να το απολαύσουν τα παιδιά της πόλης. «Έχουμε αρκετά παιδιά στις ακαδημίες και η διοργάνωση γίνεται επειδή αγαπάμε το μπάσκετ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Λεμονίδης.  Αναφορικά με τη νέα σεζόν ο προπονητής του ΓΑΣ αποκάλυψε πως έχουν ξεκινήσει οι σκέψεις και περιμένουν να τελειώσει το πρωτάθλημα για να τις βάλουν μπροστά. «Σίγουρα ο Σύλλογος χρειάζεται οικονομική στήριξη για να αντέξει τη νέα σεζόν στην Β΄ Εθνική» τόνισε ο έμπειρος τεχνικός ζητώντας τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας. Γιώργος Παλάσκας «Είναι σημαντικό να βγαίνουν ντόπιοι αθλητές που να επανδρώνουν την ομάδα» 

Αποτέλεσε έναν εκ των βασικών «εργαλείων» στα χέρια του Νεοκλή Λεμονίδη. Ο λόγος για τον Γιώργο Παλάσκα που πανηγύρισε μαζί με τους συμπαίχτες του την άνοδο στην Β΄ Εθνική και ήταν στο χώρο του τουρνουά, προκειμένου να δει από κοντά το μέλλον του ΓΑΣ. «Πρόκειται για μία όμορφη εκδήλωση που δίνει τη δυνατότητα να προβάλλονται οι ακαδημίες της ομάδας» ανέφερε ο Γιώργος Παλάσκας και επισήμανε πως είναι καλό για την ακαδημία να βγάζει αθλητές προκειμένου στο μέλλον να επανδρώνουν την ανδρική ομάδα. «Είναι μία γιορτή για την πόλη και το χαιρόμαστε και εμείς οι λίγο μεγαλύτεροι» ανέφερε ο Forward των «Κυανέρυθρων».

ΓΝΩΜΕΣ

DUTH CORNER

Magazine