Καλλιο αργα παρα ποτε…

Της έκδοσης

«Επειδή σε ό,τι με αφορά, δεν θα επιτρέψω σε κανέναν στο βωμό των εκλογών να ακυρώσει το έργο μου, να αμφισβητήσει το πολιτικό μου ήθος  και να παραπλανήσει τους συμπολίτες μου, δηλώνω ότι στο εξής θα απαντώ σε κάθε ανάλογη κίνηση» με την παραπάνω φράση έκλεινε τη γραπτή του τοποθέτηση ο δήμαρχος Κομοτηνής, απαντώντας στις μομφές του Αντώνη Γραβάνη.
 
Χωρίς να θέλουμε να σχολιάσουμε ή να τοποθετηθούμε στο ακανθώδες ζήτημα της εν λόγω αντιπαράθεσης – η οποία υποψιαζόμαστε πως θα έχει πολλά επεισόδια ακόμη – οφείλουμε να υποσημειώσουμε πως αυτό το «μου» που συνοδεύει το έργο στην παραπάνω φράση δεν αποπνέει και ιδιαίτερη μετριοφροσύνη, άλλωστε συνηθίζεται, σε τέτοιες περιπτώσεις, έστω και για λόγους αβρότητας, να χρησιμοποιείται το μας, μιας και στην συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε για το έργο όλης της παράταξης, και όχι αποκλειστικά του επικεφαλής.
 
Επίσης θαρρούμε πως μάλλον καθυστέρησε να ξεκινήσει την «κατοχύρωση» του έργου μιας και παρά τις επανειλημμένες παραινέσεις, αιτήσεις και προκλήσεις, δεν αισθάνθηκε ποτέ την ανάγκη κατά τη διάρκεια της δεύτερης θητείας του να πραγματοποιήσει ετήσιο απολογισμό, ώστε να μιλάμε επί άλλης βάσεως.
 
Θα παρακολουθήσουμε όμως με ενδιαφέρον αυτόν τον νέο, πιο παρεμβατικό απερχόμενο Δήμαρχο, και πως θα διαμορφώσει τις παρεμβάσεις του το επόμενο διάστημα, μιας και είναι γνωστό ότι στον έρωτα, τον πόλεμο και την προεκλογική περίοδο, όλα επιτρέπονται.
 
Όσο για το έργο, θυμόμαστε κάποιον που έλεγε, όχι πριν από πολύ μεγάλο διάστημα, ότι αυτό κρίνεται από το λαό, στο τέλος της θητείας ή αν το θέλετε αλλιώς στην κάλπη…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.