Ταξιδεψε μουσικα ολους οσους βρεθηκαν στο Paspartu Live Stage η Νικολεττα Μηλιωνη

Μαζί με τους μουσικούς της συνδύασε στο πρόγραμμα της όλα σχεδόν τα μουσικά είδη

Η Νικολέττα Μηλιώνη «μάγεψε» το κοινό της Κομοτηνής, που γέμισε το Paspartu Live Stage το βράδυ του Σαββάτου, χαρίζοντας του μια μοναδική μουσική παράσταση. Έχοντας στο πλευρό της εξαιρετικούς μουσικούς, όπως ο Θοδωρής Παπαστάθης στα τύμπανα, ο Γιώργος Θεοδωρόπουλος στα πλήκτρα, ο Γιάννης Οικονομίδης στην τρομπέτα και ο Κώστας Σιδηροκαστρίτης στην κιθάρα και στο μπάσο, συνδύασε στο πρόγραμμα της όλα τα είδη της μουσικής, αποσπώντας το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου.
 
Μια ευχάριστη μουσική παρέα, που στο πρόγραμμα της συνδύαζε διαφορετικά είδη μουσικής όπως Jazz, Blues, Pop αναφορές άλλα και διασκευές ρετρό ρεμπέτικων και λαϊκών αγαπημένων τραγουδιών. Παράλληλα παρουσιάστηκε και ένα καινούριο τραγούδι με τίτλο «ο περίπατος».
 
Η Νικολέττα Μηλιώνη μια εξαιρετική νέα τραγουδίστρια, με πολλές εμφανίσεις και συναυλίες στο ενεργητικό της, η οποία έφτασε και στους τέσσερις φιναλίστ του μουσικού τηλεπαιχνιδιού «The Voice», η οποία με ήχο παραδοσιακό και φωνή και όψη που μαγεύουν, δημιουργεί μια ατμόσφαιρα που απόλαυσαν όλοι όσοι γέμισαν το Paspartu Live Stage.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.