Ταξίδεψε μουσικά όλους όσους βρέθηκαν στο Paspartu Live Stage η Νικολέττα Μηλιώνη

02.04.2019 11:02

Βασίλης Στοάκης

Μαζί με τους μουσικούς της συνδύασε στο πρόγραμμα της όλα σχεδόν τα μουσικά είδη

Δείτε περισσότερα στο: http://www.paratiritis-news.gr/

Η Νικολέττα Μηλιώνη «μάγεψε» το κοινό της Κομοτηνής, που γέμισε το Paspartu Live Stage το βράδυ του Σαββάτου, χαρίζοντας του μια μοναδική μουσική παράσταση. Έχοντας στο πλευρό της εξαιρετικούς μουσικούς, όπως ο Θοδωρής Παπαστάθης στα τύμπανα, ο Γιώργος Θεοδωρόπουλος στα πλήκτρα, ο Γιάννης Οικονομίδης στην τρομπέτα και ο Κώστας Σιδηροκαστρίτης στην κιθάρα και στο μπάσο, συνδύασε στο πρόγραμμα της όλα τα είδη της μουσικής, αποσπώντας το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου.
 
Μια ευχάριστη μουσική παρέα, που στο πρόγραμμα της συνδύαζε διαφορετικά είδη μουσικής όπως Jazz, Blues, Pop αναφορές άλλα και διασκευές ρετρό ρεμπέτικων και λαϊκών αγαπημένων τραγουδιών. Παράλληλα παρουσιάστηκε και ένα καινούριο τραγούδι με τίτλο «ο περίπατος».
 
Η Νικολέττα Μηλιώνη μια εξαιρετική νέα τραγουδίστρια, με πολλές εμφανίσεις και συναυλίες στο ενεργητικό της, η οποία έφτασε και στους τέσσερις φιναλίστ του μουσικού τηλεπαιχνιδιού «The Voice», η οποία με ήχο παραδοσιακό και φωνή και όψη που μαγεύουν, δημιουργεί μια ατμόσφαιρα που απόλαυσαν όλοι όσοι γέμισαν το Paspartu Live Stage.

ΓΝΩΜΕΣ

DUTH CORNER

Magazine