Δυναμικο ξεκινημα για τον Ντ. Χαριτοπουλο

Ανακοίνωσε τους πρώτους 81 υποψηφίους με το συνδυασμό «Επανεκκίνηση στο Δήμο Μαρωνείας Σαπών»

Τους πρώτους 81 υποψηφίους με το συνδυασμό του «Επανεκκίνηση στο Δήμο Μαρωνείας Σαπών», τόσο για το οικείο Δημοτικό Συμβούλιο όσο και τα τοπικά συμβούλια, ανακοίνωσε το βράδυ του Σαββάτου 30 Μαρτίου ο υποψήφιος Δήμαρχος Μαρωνείας Σαπών κ. Ντίνος Χαριτόπουλος.
 
Κατά την εκδήλωση ζήτησε από τους πολίτες να τους δώσουν τη δυνατότητα για επανεκκίνηση με νέα ηγεσία, επανεκκίνηση στο όραμα, στην πρόοδο, στις δράσεις, στο διάλογο, στα έργα και στο ανθρώπινο δυναμικό.
 
Ο κ. Χαριτόπουλος, αφού αναφέρθηκε στην περίπλοκη Εθνική και Ευρωπαϊκή συγκυρία στην οποία γίνονται αυτές οι αυτοδιοικητικές εκλογές, εξέφρασε την άποψη πως το περιβάλλον αυτό επιβάλλει πλέον ν' αναδειχθούν στους Δήμους ηγεσίες  που είναι ικανές να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις και ν’ αξιοποιήσουν δημιουργικά τις ευκαιρίες.
 
«Οι καιροί ου μενετοί» τόνισε, για αυτό και ο Δήμος Μαρωνείας-Σαπών πρέπει άμεσα κι αυτός να διοικηθεί από πρόσωπα που έχουν γνώση, πείρα και ιδέες, με υλοποιήσιμα  σχέδια και προγράμματα και αποδεδειγμένη παρουσία και προσφορά στα κοινά και  τα δημοτικά δρώμενα. «Είναι ανάγκη και όρος επιβίωσης να κερδηθεί ο χαμένος χρόνος, να αντιστραφεί η πτωτική πορεία του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών, να αναχαιτισθεί το κλίμα στασιμότητας και αδράνειας που σκεπάζει εδώ και χρόνια τον τόπο μας» τόνισε χαρακτηριστικά. 

Έργα, δράσεις και πρωτοβουλίες 

Για αυτό και ο ίδιος και τα μέλη της παράταξης αποφάσισαν να συγκροτήσουν ένα ανεξάρτητο, ακηδεμόνευτο, δημοκρατικό, υπερκομματικό δημοτικό συνδυασμό που θα διεκδικήσει τη νίκη στις επερχόμενες εκλογές. Ο κ. Χαριτόπουλος κατέθεσε τις βασικές αξίες και αρχές της, ζητώντας από τους πολίτες του Δήμου να την εμπιστευθούν και να της δώσουν την ευκαιρία να υλοποιήσει ένα συνεκτικό και αλληλοσυμπληρούμενο σύνολο έργων, δράσεων και πρωτοβουλιών που θα παράγουν μόνιμα, μετρήσιμα και διατηρήσιμα θετικά αποτελέσματα στην κοινωνική και οικονομική ζωή του τόπου.
 
Έτσι δεσμεύτηκε πως θα διοικήσει με πυξίδα την ισονομία  και ισοπολιτεία, τη διαφάνεια και την αξιοκρατία υπέρ της κοινωνίας των πολιτών, υπέρ των πολλών και όχι των λίγων. Στόχος τους είναι ένας αειφορικός Δήμος, που σέβεται το περιβάλλον και τον άνθρωπο και είναι ανυποχώρητος και αδιαπραγμάτευτος στον αγώνα ενάντια στην εξόρυξη του χρυσού.
 
Επιδιώκουν δε να φτιάξουν έναν δήμο που θα διαθέτει ρεαλιστικό σχέδιο, εφαρμόσιμο πρόγραμμα και άρτια οργάνωση, κοντά στον δημότη και στα προβλήματα του, με έμφαση στον τουρισμό, τον πολιτισμό, την γεωργία και την κτηνοτροφία. Τέλος εξέφρασε την πεποίθηση όλων των υποψηφίων της παράταξης πως η πολυπολιτισμικότητα του δήμου αποτελεί το συγκριτικό του πλεονέκτημα. 

Στην υπηρεσία των πολιτών 

«Επανεκκίνηση στο Δήμο Μαρωνείας-Σαπών  σημαίνει ενδιαφέρον για κάθε οικισμό , για κάθε γειτονιά , επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας, αλληλεγγύη στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, σύγχρονος , πολυκεντρικός και λειτουργικός Δήμος, αντάξιος της ιστορίας μας, και αξιοποίηση των δυνατοτήτων του τόπου, των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του και αύξηση του τοπικού Α.Ε.Π.» εξήγησε ο κ. Χαριτόπουλος και ειδικά για τον πολυκεντρικό Δήμο, σημείωσε πως θα μπορούσε ο δήμος να έχει τις Σάπες ως διοικητικό κέντρο, τη Μαρώνεια ως ιστορικό πολιτιστικό κέντρο, την Ξυλαγανή ως αγροτικό κέντρο και τον Ίμερο και τους Προσκυνητές ως τουριστικό κέντρο.
 
«Ως  επικεφαλής της παράταξης “Επανεκκίνηση στο Δήμο Μαρωνείας-Σαπών” αλλά και όλοι οι υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι της, είμαστε αποφασισμένοι να αφοσιωθούμε στην υπηρεσία των πολιτών, να εργασθούμε σκληρά για την αναγέννηση του τόπου μας και την επανεκκίνηση στο δήμο μας, να δώσουμε ελπίδα και ασφάλεια στην τρίτη ηλικία, τις γυναίκες, τη νεολαία, τους επαγγελματίες, τους αγρότες, τους επιστήμονες» τόνισε ο κ. Χαριτόπουλος, ζητώντας «πείρα και όχι πειράματα». 

Οι υποψήφιοι σύμβουλοι που ανακοινώθηκαν 

Ακολούθησε η παρουσίαση των υποψήφιων δημοτικών και τοπικών συμβούλων του συνδυασμού. Αυτοί είναι, σε αλφαβητική σειρά:
 
1 ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΚΑΝΑΡΗΣ
2 ΑΛΗ ΟΓΛΟΥ ΦΕΡΑΛ
3 ΑΛΗ ΤΣΑΟΥΣ ΜΕΜΕΤ
4 ΑΛΗ ΤΣΑΟΥΣ ΝΕΖΙΛΑ
5 ΑΛΤΙΠΑΡΜΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ
6 ΑΜΕΤ ΓΟΚΤΣΕ
7 ΑΜΕΤ ΕΜΙΝ ΣΕΒΤΖΑΝ
8 ΑΧΜΕΤ ΑΙΣΕΛ
9 ΒΟΥΛΓΑΡΑΣ ΜΑΚΗΣ
10 ΓΑΓΑΛΗ ΖΑΦΕΡ
11 ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ
12 ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
13 ΓΙΑΝΝΕΛΑΚΗΣ ΛΑΚΗΣ
14 ΓΙΟΥΣΜΠΑΣΗ ΓΚΙΟΚΣΕΛ
15 ΓΙΟΥΣΟΥΦ ΜΠΕΚΗΡ
16 ΓΚΑΖΙΝΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
17 ΓΟΔΟΣΙΔΗΣ ΣΑΚΗΣ
18 ΔΗΜΑΔΗ ΚΟΥΛΑ
19 ΔΗΜΟΥ ΣΟΦΙΑ
20 ΔΟΥΔΟΥΛΑΚΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
21 ΕΜΙΡΖΑΣ ΗΛΙΑΣ
22 ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
23 ΙΟΡΔΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ
24 ΚΑΔΗ ΑΛΗ
25 ΚΑΛΙΑΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ
26 ΚΑΜΠΟΥΡΙΔΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ
27 ΚΑΡΑ ΧΟΤΖΑ ΙΣΜΑΗΛ
28 ΚΑΡΑΓΚΙΟΖ ΜΟΥΣΤΑΦΑ
29 ΚΑΡΥΔΗΣ ΜΠΑΜΠΗΣ
30 ΚΑΣΤΡΙΝΑΚΗ ΑΓΓΕΛΛΑ
31 ΚΕΛ ΧΑΣΑΝ ΖΕΚΗ
32 ΚΕΡΑΤΖΗ ΤΟΥΝΤΖΑΙ
33 ΚΙΟΣΕ ΑΜΕΤ ΧΑΣΑΝ
34 ΚΙΟΥΠΤΣΗ ΜΑΡΙΑ
35 ΚΙΟΥΤΣΟΥΚ ΣΑΛΗ ΣΙΝΑΝ
36 ΚΟΚΚΙΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
37 ΚΟΜΟΤΗΛ ΕΣΗΝ
38 ΚΟΥΝΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
39 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ
40 ΛΟΥΡΜΠΑ ΟΛΥΜΠΙΑ
41 ΜΑΡΘΑΣ ΝΙΚΟΣ
42 ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΜΙΛΤΟΣ
43 ΜΕΜΕΤ ΑΛΗ ΣΑΛΙΧΑ
44 ΜΙΣΑΗΛΙΔΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ
45 ΜΟΔΑ ΜΟΥΣΤΑΦΑ
46 ΜΟΥΜΙΝ ΤΟΥΡΓΚΑΙ
47 ΜΟΥΜΙΝ ΧΟΥΣΕΙΝ ΧΑΣΑΝ
48 ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΕΡΓΚΙΝ
49 ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΟΓΛΟΥ ΤΖΑΝΕΡ
50 ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
51 ΜΠΕΚΗΡ ΟΓΛΟΥ ΝΟΥΡΑΙ
52 ΜΠΙΛΑΛ ΑΙΧΑΝ
53 ΜΠΟΓΙΟΥΚΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
54 ΜΠΟΣΤΑΝΤΖΗ ΑΚΗΦ
55 ΜΠΟΥΝΤΟΥΡ ΕΡΧΑΝ
56 ΝΤΑΝΤΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
57 ΝΤΟΓΚΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
58 ΟΣΜΑΝ ΕΡΝΤΑΛ
59 ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΑΝΙΤΟΥ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ
60 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΚΗΣ
61 ΠΑΣΑΚΑΛΟΥ ΑΝΝΑ
62 ΣΑΛΗ ΓΚΙΟΥΡΤΖΑΝ
63 ΣΑΛΗ ΜΕΣΟΥΤ
64 ΣΑΛΗ ΣΟΥΚΡΗ
65 ΣΑΜΟΥΡΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
66 ΣΕΛΗΜ ΓΙΟΚΧΑΝ
67 ΣΙΑΜΠΑΝ ΣΕΝΟΛ
68 ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΚΗΣ
69 ΣΤΡΑΝΤΖΑΛΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ
70 ΤΖΙΝΟΥΔΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
71 ΤΟΠΑΛΜΕΜΕΤΑΛΗ
72 ΤΟΥΤΟΥΝΤΖΗ ΑΜΕΤ
73 ΤΣΕΛΕΠΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
74 ΤΣΟΛΑΚΗ ΚΟΥΛΑ
75 ΦΟΥΡΝΑΤΖΗ ΑΘΗΝΑ
76 ΧΑΒΟΥΖ ΡΙΤΒΑΝ
77 ΧΑΣΑΝ ΟΓΛΟΥ ΧΟΥΣΕΙΝ
78 ΧΑΣΑΝ ΣΑΛΗ
79 ΧΟΥΣΕΙΝ ΜΕΡΑΛ
80 ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
81 ΨΑΡΑ ΤΡΙΑΔΑ

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.