Ο Αργοπορημενος Αη-Βασιλης επαιξε μπασκετ στις Σαπες

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία μία ακόμα διοργάνωση της δράσης «Ο Αη-Βασίλης άργησε μία μέρα»

Με το φιλικό τουρνουά μπάσκετ που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής στις Σάπες ολοκληρώθηκαν οι δράσεις της φετινής εθελοντικής προσπάθειας «Ο Αη-Βασίλης άργησε μία μέρα», που για ακόμα μία χρονιά σημείωσαν μεγάλη επιτυχία .
 
Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο, καθώς αφενός για πρώτη φορά η δράση επεκτάθηκε και εκτός Κομοτηνής και αφετέρου συγκεντρώθηκε σημαντικό ποσό, το οποίο θα διατεθεί στα παιδικά χωριά SOS.
 

Μάλιστα, στο πλαίσιο των αναμετρήσεων υπήρχαν και δώρα από ομάδες της Α1, που συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον όλων των παρευρισκομένων. Την προσπάθεια στήριξαν Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Προμηθέας Πατρών, καθώς έστειλαν αναμνηστικά δώρα για τους συμμετέχοντες.
 
Στις αναμετρήσεις πήραν μέρος αθλητές και αθλήτριες της Ακαδημίας της Ελπίδας Σαπών, εκπρόσωποι της Ένωσης Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Σαπών αλλά και αντιπροσωπεία γονέων των παιδιών.
 

Το κλίμα ήταν άριστο, αποδεικνύοντας πως ο αθλητισμός μπορεί να ενώσει και κυρίως να περάσει σημαντικά μηνύματα. Όλοι οι τοπικοί Φορείς των Σαπών στήριξαν την προσπάθεια, δείχνοντας πως όλοι ενώνονται μπροστά στο κοινό καλό. 

Σωφρόνης Παπουής «Χαρά μου να βάζουμε ένα λιθαράκι για το καλό των συνανθρώπων μας» 

Για την εκδήλωση μίλησε ο προπονητής των ακαδημιών της Ελπίδας Σαπών κ. Σωφρόνης Παπουής, ο οποίος στάθηκε στη σημασία να περνούν σημαντικά μηνύματα μέσω του αθλητισμού. «Βρισκόμαστε εδώ για να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη» επισήμανε ο κ. Παπουής, συμπληρώνοντας πως είναι τιμή του Συλλόγου να συμμετέχει σε αντίστοιχες δράσεις. «Πάνω από όλα είναι ο παράγοντας άνθρωπος. Οφείλουμε να δουλεύουμε συλλογικά, να προσφέρουμε και να βάζουμε λιθαράκι για το καλό των συνανθρώπων μας» τόνισε.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.