Οι εννεα που στηριξαν εργω την καθοδο των επιτυχοντων στην 36η Εθνικη Μαθηματικη Ολυμπιαδα

Το «ευχαριστώ» του Παράρτημα Ροδόπης της Μαθηματικής Εταιρείας

Με το πέρας της τρίτης και τελευταίας φάσης του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Μαθηματικών, την 36η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ», που διοργάνωσε η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία, η Διοικούσα επιτροπή του Παραρτήματος Ροδόπης της Ε.Μ.Ε. εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία συγχαρεί θερμά όλους τους μαθητές του Γυμνασίου και Λυκείου, επιτυχόντες και μη, για την εξαιρετική τους απόδοση κατά τη διάρκεια όλων των φάσεων του διαγωνισμού.
 
Παράλληλα στην ίδια ανακοίνωση ευχαριστεί θερμά όλους τους μαθητές που συμμετείχαν ενεργά στα μαθήματα προετοιμασίας που πραγματοποιήθηκαν, με στόχο τόσο την μύηση των μαθητών στη λογική των διαγωνισμών της Ε.Μ.Ε. όσο και τη διεύρυνση των μαθηματικών οριζόντων τους.
 
Επιπλέον, ευχαριστεί θερμά, για την κάλυψη των εξόδων της μετακίνησης και της διαμονής των μαθητών που συμμετείχαν στην 36η Ε.Μ.Ο. τους:
 
– Θρακικά Εκκοκκιστήρια Α.Ε.
– Σχολή Ζωγραφικής “Καλλιτεχνία”
– Εργαστήρι Εναλλακτικής Μάθησης “Ρομποτεχνία”
– Ιδιωτικό ΚΤΕΟ Ροδόπης Α.Ε.
– Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης “Μεθοδικό”
– Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης “Ορόσημο 2001”
– Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης “Πολυδύναμο”
– Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης “Φόρμουλα”
– Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης “Θεώρημα”
 
Τέλος, η Δ.Ε. ευχαριστεί τη Διεύθυνση του 3ου Γενικού Λυκείου Κομοτηνής, που φιλοξένησε τα μαθήματα προετοιμασίας και τη διεξαγωγή των διαγωνισμών και τα μέλη του Παραρτήματος Ροδόπης της Ε.Μ.Ε., που με την εθελοντική τους δράση κατέστησαν εφικτή τη διεκπεραίωση των μαθημάτων προετοιμασίας αλλά και την ομαλή διεξαγωγή των διαγωνισμών.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.