Τα παιδια των αστυνομικων της Ροδοπης ειδαν και φωτογραφηθηκαν με τον Αγιο Βασιλη

Στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που διοργάνωσε η ΕΑΥ Ροδόπης

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης, πραγματοποίησε την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 17:30΄ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Τ.Δ.Α. Κομοτηνής, χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά των Αστυνομικών της Ροδόπης, σε συνεργασία με την Δ.Α. Ροδόπης και την Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας ΑΜΘ.
 
Κατά τη διάρκειά της εκδήλωσης μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν χριστουγεννιάτικα και όχι μόνο τραγούδια,  παράσταση με διαδραστικά παιχνίδια, μαγικά κόλπα, ζογγλερικά με φωτιές και ακροβατικά, χόρεψαν παρέα με τον ξυλοπόδαρο και έκαναν χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες και ζωγραφική προσώπου με τα ξωτικά.
 

Στο τελείωμα της βραδιάς, οι μικροί φίλοι, φωτογραφήθηκαν με τον Άγιο Βασίλη που τους μοίρασε αναμνηστικά δώρα.
 
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης σε ανακοίνωσή της ευχαριστεί «όλους εσάς, μικρούς και μεγάλους, που με τη συμμετοχή σας συμβάλατε για ακόμα μια χρονιά στην επιτυχία της εκδήλωσης, τον Διευθυντή της Δ.Α. Ροδόπης Αστυνομικό Διευθυντή κ. Μιχαήλ Σεβδυνίδη που μας τίμησε με την παρουσία του, τον Διοικητή της Σχολής Αστυφυλάκων Αστυνομικό Διευθυντή κ. Ιωάννη Τζουβάνα και τον Διοικητή του Τ.Δ.Α. Κομοτηνής Αστυνομικό Υποδιευθυντή κ. Πέτρο Δεμερτζίδη για την παραχώρηση της αίθουσας».
 
Επίσης εύχεται σε όλους καλή χρονιά και το νέο έτος να φέρει υγεία και ευτυχία.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.