H «Βασιλισσα» … αλλαζει για καλο σκοπο

Ένα ανεπανάληπτο πάρτι για την στήριξη των Αγίων Θεοδώρων με «οικοδεσπότη» το Omnia Night Club

Την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου η «Εντατική» αλλάζει. Το αγαπημένο event ενώνει τις δυνάμεις του με το Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας «αξίΖΩ» του Συλλόγου Μέριμνας ΑμεΑ Νοητικής Υστέρησης Νομού Ροδόπης «Άγιοι Θεόδωροι» και σας καλεί να διασκεδάσετε με αγαπημένες ελληνικές επιτυχίες, στηρίζοντας ταυτόχρονα έναν καλό σκοπό.
 
Με σλόγκαν «Το χαμόγελο της Βασίλισσας» και οικοδεσπότη το Omnia Night Club ο καθένας θα έχει τη δυνατότητα να προσφέρει ό,τι μπορεί προκειμένου τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν να διατεθούν για την ενίσχυση των δραστηριοτήτων του Κέντρου. Όπως μάλιστα εξήγησε ο ιδιοκτήτης, κ. Νίκος Παπακωνσταντίνου πέραν από οικονομική στήριξη η επιχείρηση πρόκειται να καλύψει κάποιες υλικές ανάγκες της Στέγης σε εξοπλισμό.
 
Τα Χριστούγεννα είναι μία περίοδος που μας ωθεί στο να εκτιμήσουμε λίγο περισσότερο αυτά που μας έχει δώσει η ζωή και να προσφέρουμε απλόχερα αγάπη και φροντίδα σε όσους το έχουν ανάγκη. Είναι  όμως ανεκτίμητο όταν οι νέοι άνθρωποι αποφασίζουν να μην περιορίσουν τις γιορτές μόνο στην διασκέδαση, αλλά να κάνουν κάτι όμορφο για κάποιον που το χρειάζεται.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.