Νεο ΔΣ στο Νοσοκομειο Κομοτηνης

Διετής η θητεία του

Νέο διοικητικό συμβούλιο στο Νοσοκομείο Κομοτηνής ορίστηκε με απόφαση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας, που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Σύμφωνα με την απόφαση, η νέα σύνθεση του ΔΣ του Σισμανογλείου έχει ως εξής:
 
Φιλιππίδης Γεώργιος του Παντελεήμονα, Πτυχιούχος του Τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, Διοικητής στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής «Σισμανόγλειο», ως Πρόεδρος.
Χασάν Εκρέμ του Μεμέτ, Οδοντίατρος ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια την Κατσιάνη Όλγα του Γεωργίου, Κοινωνική Λειτουργό ΑΕΙ.
Ισμαήλ Χουσεΐν του Ιμπραήμ, Δημοτικός Σύμβουλος Κομοτηνής – Οδοντίατρος, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια την Τσιουμάκα Μαγδαληνή του Ζαχαρία, Συνταξιούχο ΙΚΑ.
Παίων Χρήστος του Γεωργίου, ιατρός Ε.Σ.Υ., Δ/ντής Ακτινοδιαγνωστικής, ως εκπρόσωπος των ιατρών και ειδικευομένων ιατρών που υπηρετούν στο Νοσοκομείο, με αναπληρώτρια την Καρανικολάου Ελένη του Αργυρίου, ιατρό Ε.Σ.Υ., Δ/ντρια Παιδιατρικής, ομοίως, που υπηρετούν αμφότερες στο Γ.Ν. Κομοτηνής «Σισμανόγλειο».
Φιλιππίδης Κοσμάς του Χαραλάμπους, κλάδου ΤΕ Νοσηλευτικής, Βαθμό Α΄ ως εκπρόσωπος του λοιπού, πλην ιατρών Ε.Σ.Υ., προσωπικού του Νοσοκομείου, με αναπληρωτή τον Γκουλούνη Χρήστο του Μιχαήλ, κλάδου ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων, Βαθμό Α΄, ομοίως, που υπηρετούν αμφότεροι στο Γ.Ν. Κομοτηνής «Σισμανόγλειο».
Διευκρινίζεται ότι η θητεία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου είναι διετής. Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου ορίζεται ο κ. Χασάν Εκρέμ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.