Κομοτηνη: Με επιτυχια συνεχιζεται το δωρεαν επιμορφωτικο σεμιναριο ψυχολογιας του Πανεπιστημιου Αιγαιου

Θα ακολουθήσουν κι άλλες θεματικές σχετικές με την Ψυχολογία, τη Συμβουλευτική και την Προπονητική Ζωής

Με μεγάλη επιτυχία και εντυπωσιακή συμμετοχή συνεχίστηκε το Σαββατοκύριακο 1 και 2  Δεκεμβρίου 2018, στην αίθουσα του Πολυλειτουργικού Κέντρου του Δήμου Κομοτηνής, οι Επιμορφωτικές Συναντήσεις υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Αιγαίου.
 
Σε αυτήν τη συνάντηση, εκπαιδεύτρια ήταν η  κ. Αικατερίνη Βάσιου, Διδάκτορας Παιδαγωγικής Ψυχολογίας και Μεταδιδακτορική Ερευνήτρια Σχολικής Ψυχολογίας και Συμβουλευτικής. Συντονίστρια του προγράμματος είναι η κ. Δήμητρα Δελή. Το θέμα της εισήγησης που παρακολούθησε το κοινό στα τρία τμήματα της Κομοτηνής ήταν «Γνωσιακή-Συμπεριφοριστική Συμβουλευτική». Θα ακολουθήσουν κι άλλες θεματικές σχετικές με την Ψυχολογία, τη Συμβουλευτική και την Προπονητική Ζωής.
 
Πρόκειται για ένα μοναδικό μορφωτικό και πολιτιστικό γεγονός που θα διαρκέσει όλον το χειμώνα, όπως διαβεβαιώνουν οι διοργανωτές, θυμίζοντας πως «το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, το πρώτο σύμφωνα με διεθνείς αξιολογήσεις Πανεπιστημιακό Ίδρυμα της Ελλάδος, πάλι πρωτοπορεί, αφουγκραζόμενο τις ανάγκες των πολιτών σε αυτήν τη δύσκολη εποχή, προσφέροντας δωρεάν επιμορφώσεις σε 55 πόλεις σε όλη την Ελλάδα και στην Κύπρο, στις οποίες συμμετέχουν πάνω από 8.000 επιμορφούμενοι».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.