6 χορωδιες της Ροδοπης ενωσαν τις δυναμεις τους

Η 3η συνάντηση Χορωδιών Ροδόπης έκλεψε τις εντυπώσεις στην Κομοτηνή

Τις δυνάμεις τους ένωσαν 6 χορωδίες της Ροδόπης την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου, κατά την 3η συνάντηση Χορωδιών Ροδόπης, που πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κύτταρο (πρώην ΡΕΞ).
 

Η 3η συνάντηση είχε φιλανθρωπικό σκοπό, μιας και στην είσοδο του Πολιτιστικού Κυττάρου υπήρχε κουμπαράς, μέσω του οποίου οι θεατές μπορούσαν να βοηθήσουν ένα συμπολίτη μας και πατέρα δύο ανήλικων παιδιών που διαγνώστηκε με Διατατική Μυοκαρδιοπάθεια και θα πρέπει να του τοποθετηθεί μόνιμος απινιδωτής.
 

Την συνάντηση, παίρνοντας την σκυτάλη από τον Σύλλογο Πατεράδων Δήμου Μαρωνείας Σαπών, διοργάνωσε η Στέγη Πολιτισμού Παράδοσης & Λαογραφίας «Φιλοτέχνες», προχωρώντας σε ένα θεσμό που όλοι οι συμμετέχοντες ελπίζουν πως θα γίνει παράδοση.
 

Στην εκδήλωση συμμετείχαν η χορωδία Φίλων Χορωδιακής Μουσικής Κομοτηνής «Ο Εύμολπος», η χορωδία Συλλόγου Πατεράδων Δήμου Μαρωνείας Σαπών, η νεοσύστατη χορωδία  Συλλόγου Εβριτών Ροδόπης, η χορωδία Μορφωτικού Συλλόγου Ποντίων Κομοτηνής & Περιφέρειας «Εύξεινος Πόντος», η χορωδία Γραφείου Εσωτερικής και Εξωτερικής Ιεραποστολής Ι.Μ. Μαρωνείας και Κομοτηνής, η χορωδία Στέγης Πολιτισμού Παράδοσης και Λαογραφίας «Φιλοτέχνες».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.