Το κινηματογραφικο «μενου» της εβδομαδας

«Ρομπέν των Δασών» και «Κριντ ΙΙ» οι must see ταινίες της εβδομάδας

Τρεις νέες ταινίες περιλαμβάνει το κινηματογραφικό μενού του Odeon Kosmopolis αυτή την εβδομάδα. Πρόκειται για την ταινία δράσης «Ρομπέν των Δασών» , την δραματική «Κριντ ΙΙ» και την ταινία τρόμου «Η δαιμονισμένη Χάνα Γκρέις».
 
Επίσης καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας στις κινηματογραφικές αίθουσες της Κομοτηνής συνεχίζουν να προβάλλονται η κωμωδία ελληνικής παραγωγής «Αιγαίο SOS», το θρίλερ «Οι Χήρες» σε σκηνοθεσία Στιβ ΜακΚουίν, και η ταινία animation «Ο Ραλφ εναντίον Ίντερνετ».
 
Τέλος το Σαββατοκύριακο θα προβάλλονται η οικογενειακή-φαντασίας «Ο Καρυοθραύστης και τα Τέσσερα Βασίλεια» υπό τη σκηνοθετική ματιά του Λάσε Χάλστρομ και η περιπέτεια φαντασίας «Φανταστικά ζώα: Τα εγκλήματα του Γκρίντελβαλντ». 

Αναλυτικά το πρόγραμμα προβολών για αυτή την εβδομάδα στο Odeon Kosmopolis περιλαμβάνει: 

Ρομπέν των Δασών
(20:00, 22:30, Σάββατο – Κυριακή και 17:30)

Ο κόμης Ρομπέν του Λόξλεϊ (Τάρον Έτζερτον), ένας σκληραγωγημένος από τον πόλεμο Σταυροφόρος, και ο Μαυριτανός διοικητής του, Λιτλ Τζον (Τζέιμι Φοξ), ξεκινούν μια τολμηρή εξέγερση ενάντια στο διεφθαρμένο αγγλικό στέμμα. Μια συναρπαστική περιπέτεια που περιλαμβάνει σκληρές και καταιγιστικές μάχες, εντυπωσιακά χορογραφημένες σκηνές και έναν έρωτα κλασσικό και διαχρονικό.
 
Η δαιμονισμένη Χάνα Γκρέις
(20:40 και 22:40)
 
Ένας εξορκισμός εκτροχιάζεται καταλήγοντας στον θάνατο μίας νεαρής γυναίκας. Οι μήνες περνάνε και η Megan Reed,  που εργάζεται στη νυχτερινή βάρδια ενός νεκροτομείου, παραλαμβάνει μία παραμορφωμένη σωρό. Κλειδωμένη και ολομόναχη στους υπόγειους διάδρομους, η Megan αρχίζει να έχει τρομαχτικά οράματα και υποψιάζεται ότι η σωρός μπορεί να έχει καταληφθεί από μια δαιμονική σκοτεινή δύναμη.
 
Κριντ ΙΙ
(19:30 και 22:10)

Η ζωή έχει γίνει ένας διαρκής αγώνας ισορροπίας για τον Άντονις Κριντ. Εν μέσω προσωπικών υποχρεώσεων και προπόνησης για τον επόμενο μεγάλο αγώνα του, βρίσκεται απέναντι στη μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής του: αυτή τη φορά θα πρέπει να αντιμετωπίσει στο ρινγκ έναν αντίπαλο που προέρχεται από το οικογενειακό του περιβάλλον. Ο Ρόκι Μπαλμπόα βρίσκεται στο πλευρό του και μαζί θα αντιμετωπίσουν το κοινό τους παρελθόν, θα αναρωτηθούν για εκείνα που αξίζει να αγωνίζεται κανείς και θα ανακαλύψουν ότι τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την οικογένεια. 

Οι Χήρες
(21:30)

Μια ιστορία για τέσσερις γυναίκες που δεν έχουν τίποτα κοινό μεταξύ τους, παρά μόνο τα χρέη που τους άφησαν οι νεκροί σύζυγοί τους από τις εγκληματικές τους δραστηριότητες. Τοποθετημένο στο σύγχρονο Σικάγο, μέσα σε μια περίοδο αναταραχής, εντάσεις θα δημιουργηθούν όταν η Βερόνικα, η Άλις, η Λίντα και η Μπελ παίρνουν τη μοίρα τους στα χέρια τους και συνωμοτούν για να χτίσουν ένα μέλλον σύμφωνα με τους δικούς τους όρους. 

Αιγαίο SOS
(20:10, 22:20, Σάββατο-Κυριακή και 18:00)

Καλοκαίρι 2018. Ελληνοτουρκικές φρεγάτες οργώνουν τη θάλασσα. Ένας μεγάλος σεισμός στο Αιγαίο φέρνει στην επιφάνεια μια βραχονησίδα σε αμφισβητούμενα χωρικά ύδατα. Έλληνες και Τούρκοι στέλνουν άμεσα στρατεύματα για να καταλάβουν το νησί. H κάθε διμοιρία καταλαμβάνει περίπου…  από μισό. Τα αστεία αλλά και σοβαρά περιστατικά μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων δεν αργούν να πάρουν διαστάσεις τσουνάμι. Πείνα, τρέλα, έρωτες και στρατιώτες διατεθειμένοι να αλληλοσκοτωθούν για χάρη μιας γυναίκας, σε μια μάχη που αναμένεται να είναι πολλών ρίχτερ. 

Ο Ραλφ εναντίον Ίντερνετ
(19:10, Σάββατο-Κυριακή και 17:10)

Το «Ραλφ εναντίον Ίντερνετ» αφήνει πίσω του το video σκηνικό του Litwak, τολμώντας να χαρτογραφήσει τον ανεπτυγμένο και εντυπωσιακό κόσμο του Internet, που θα φανεί αν θα μπορέσει ή όχι να συμβαδίσει με τις «καταστροφές» του Ralph. Ο καταστροφέας Ralph και η πάντα ανήσυχη φίλη του, Vanellope von Schweetz θα ρισκάρουν ένα απίθανο ταξίδι στον κόσμο του διαδικτύου, αναζητώντας ένα ανταλλακτικό για να σώσουν το Sugar Rush, το βιντεοπαιχνίδι της Vanellope.  Στην πορεία, ο Ralph και η Vanellope θα στηριχτούν στους κατοίκους του Internet –netizens- για να τους βοηθήσουν να βρουν τον δρόμο τους, συμπεριλαμβανομένου και ενός ιντερνετικού επιχειρηματικού μυαλού ονόματι «Yesss», που είναι ο κύριος αλγόριθμος και η ψυχή του viral site «BuzzzTube». 

Φανταστικά ζώα: Τα εγκλήματα του Γκρίντελβαλντ
(Μόνο Σάββατο-Κυριακή 17:50)

Ο ισχυρός σκοτεινός μάγος Γκέλερτ Γκρίντελβαλντ με τη βοήθεια του Νιουτ Σκαμάντερ, συλλαμβάνεται από το MACUSA (το Κογκρέσο Μαγείας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής) αλλά, τηρώντας την απειλή του, καταφέρνει να διαφύγει. Στόχος του είναι να συγκεντρώσει γύρω του, όσους περισσότερους – ανυποψίαστους για την πραγματική του ατζέντα – συμμάχους μπορεί, ώστε να θέσει σ΄εφαρμογή το σχέδιό του: νΑ αναθρέψει καθαρόαιμους μάγους για να καταδυναστεύουν όλα τα άμαγα πλάσματα.

Ο Καρυοθραύστης και τα τέσσερα βασίλεια
(Mόνο Σάββατο-Κυριακή 17:00)

Το μόνο που θέλει η Κλάρα είναι ένα κλειδί, ένα μοναδικό κλειδί που θα ξεκλειδώσει ένα κουτί που κρύβει ένα ανεκτίμητο δώρο από την εκλιπούσα μητέρα της. Ένα χρυσό νήμα, που της παραδίδεται στο ετήσιο εορταστικό πάρτι του παππούς της, την οδηγεί στο επιθυμητό αντικείμενο, που όμως εξαφανίζεται μέσα σε έναν περίεργο και μυστηριώδη παράλληλο κόσμο. Εκεί η Κλάρα θα έρθει σε επαφή με τον στρατιώτη Φίλιπ, τη συμμορία των ποντικών και τον αντιβασιλέα που προεδρεύει των τριών βασιλείων: τη χώρα των νιφάδων, τη χώρα των ζαχαρωτών και της χώρας των λουλουδιών. Η Κλάρα και ο Φίλιπ πρέπει να αντιμετωπίσουν γενναία το τέταρτο βασίλειο, εκεί που υπάρχει η τυραννική Κόκκινη Μητέρα, ώστε να επανακτήσουν το κλειδί και να ελπίζουν ότι θα επιστρέψει η αρμονία στον ασταθή αυτό κόσμο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.