Στο πλευρο των κτηνοτροφων ο Αντωνης Γραβανης

«Οφείλουμε με δημιουργικές προτάσεις και έμπρακτους αγώνες να στηρίξουμε την τοπική παραγωγή»

 Στο πλευρό των κτηνοτρόφων της περιοχής, που χθες πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το κτίριο διοίκησης της Περιφέρειας, συντάσσεται ο υποψήφιος δήμαρχος Κομοτηνής, κ. Αντώνης Γραβάνης.
 
Σε γραπτή του δήλωση ο ίδιος ξεκαθαρίζει από την αρχή πως «η τοπική αυτοδιοίκηση, ενωμένη και με σχέδιο πρέπει να συμπαρασταθεί στα δίκαια αιτήματα του κτηνοτροφικού κλάδου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης  και της εν γένει επιχειρηματικότητας στην ευρύτερη περιοχή μας. Η κτηνοτροφία αποτελεί βασικό πυλώνα της τοπικής οικονομίας του Δήμου μας αλλά και το νομού μας».
 
Παράλληλα ο κ. Γραβάνης σημειώνει πως «η κεντρική διοίκηση του κράτους αγνοεί τα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών και αποδεδειγμένα αυτά της Περιφέρειάς μας και του Δήμου μας. Η αντιαναπτυξιακή πολιτική που εφαρμόζεται με σκοπό την είσπραξη φόρων, οδηγεί την τοπική οικονομία μας στον στραγγαλισμό» για να υποστηρίξει πως «οφείλουμε με δημιουργικές προτάσεις και έμπρακτους αγώνες να στηρίξουμε την τοπική παραγωγή και συνεπακόλουθα την οικογενειακή οικονομία και να βάλουμε και πάλι τον τόπο μας στο κέντρο των εξελίξεων».
 
Ο ίδιος δε δεσμεύεται, κλείνοντας, πως «το επόμενο διάστημα και μέχρι την ημερομηνία των αυτοδιοικητικών εκλογών θα συναντηθώ με όλους τους παραγωγικούς φορείς, τόσο για την κατάρτιση του προγράμματός μας για το Δήμο Κομοτηνής, όσο και για τις απαραίτητες κοινές ενέργειες».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.