Επισκεψεων συνεχεια για τον Οντερ Μουμιν

Σε υπηρεσιακούς παράγοντες και τοπικούς φορείς στον Ίασμο

Υπηρεσιακούς παράγοντες και τοπικούς φορείς στον Ίασμο επισκέφθηκε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και υποψήφιος δήμαρχος Ιάσμου, δικηγόρος, κ. Οντέρ Μουμίν.
 
Η πρωτή του επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο κέντρο υγείας του Ιάσμου. Από το προσωπικό του κέντρου υγείας ενημερώθηκε για την λειτουργία του κέντρου και άκουσε όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στον φορέα.
 

Κατόπιν επισκέφτηκε τη διεύθυνση του Δασαρχείου Ιάσμου. Άκουσε προσεκτικά τους υπευθύνους για τα προβλήματα που κατά καιρούς προκύπτουν μεταξύ της διοίκησης και των πολιτών. Ενημερώθηκε επίσης για τα προβλεπόμενα μέτρα που πρέπει να εφαρμοστούν.
 
Στην περιοχή του Ιάσμου η πυροσβεστική είναι σημαντικός φορέας εξ ου και ο κ. Μουμίν άκουσε προσεκτικά τους υπεύθυνους για ελλείψεις και αντάλλαξε  απόψεις για τυχόν προβλήματα που υπάρχουν.
 
Τελευταία επισκέφτηκε το αστυνομικό τμήμα Ιάσμου. Συνομίλησε με τους υπεύθυνους, τους ευχαρίστησε για την προσπάθεια και το δύσκολο έργο που παρέχουν όλο το εικοσιτετράωρο προκειμένου να διατηρήσουν την ασφάλεια τον πολιτών και της ευρύτερης περιοχής. Επίσης ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά.
 

Τέλος, κατά την αξιολόγηση αυτής της επίσκεψης ο κ. Οντέρ Μουμίν ανέφερε ότι η καλή λειτουργία των ιδρυμάτων και οργανισμών που βρίσκονται εντός των δημοτικών ορίων του Δήμου Ιάσμου είναι πρώτης προτεραιότητας στον προγραμματικό σχεδιασμό του συνδυασμού «ΕΜΠΡΟΣ» που ηγείται. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.