Διακοπη ρευματος την Κυριακη σε περιοχες της Κομοτηνης

Από τις 7.30 μέχρι και τις 14.30

Ο Διαχειριστής του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε)  γνωστοποιεί με ανακοίνωσή του στο κοινό του Νομού Ροδόπης, ότι προκειμένου να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες συντήρησης και υπογείωσης εναερίων δικτύων θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την Κυριακή 25 Νοεμβρίου.
 
Συγκεκριμένα:
 
1.      Από τις 07:30 έως 09:30 στην Κομοτηνή από την οδό Κοσμίου (περιοχή Σ/Μ Σκλαβενίτη) , έως Γ.Ρίτσου, στην οδό Κουρτίδη από Κοσμίου έως Θάσου, στην οδό Χ.Τσούντα από Κουρτίδη έως Κουμπάρη, στην οδό Ιωακειμίδη, τμήμα της οδού Τριαρίδη και στην οδό Παιωνίου.
2.      Από τις 10.00 έως 11:00 στον περιφερειακό δρόμο βόρεια της Κομοτηνής από το τέρμα Μαραθώνος προς τα στρατόπεδα και το υδραγωγείο στον κόμβο της Καρυδιάς, στους οικισμούς Καρυδιά, Πάνδροσος, Νυμφαία, τελωνείο Νυμφαίας, στους οικισμούς Κάλχας, Τυχηρό, Στυλάριο, Σιδηράδες, Πάτερμα, Ιάμπολη, Τμήμα της Γρατινής.
3.      Από 11.00 έως 11.30 και από 13.00 έως 13.30 στην περιοχή από οδό Κοσμίου (ταβέρνα ο Γιάννης) έως περιοχή Φυλακών.
4.      Από 11.00 έως 14.30 στο LIDL της οδού Σισμάνογλου
 
Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, το ρεύμα θα επανέλθει χωρίς προειδοποίηση ίσως και πριν από την καθορισμένη ώρα. Γι’ αυτό τα δίκτυα και οι εγκαταστάσεις μας πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνέχεια υπό τάση.
 
 Όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει, μετά την διακοπή να τους ελέγχουν αν περιστρέφονται όπως πριν.
 
Ο ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε συμμερίζεται την ταλαιπωρία του κοινού και ζητά την κατανόησή του.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.