Η Ξανθια: Η επισημη ανακοινωση της υποψηφιοτητας μου για τον Δημο Κομοτηνης

Προσκλητήριο συμμετοχής προς όλους τους ξανθούς, και μη, συμπολίτες μου

Καλησπέρα, Καλησπέρα ή Καλημέρα, Καλημέρα… Εξαρτάται από την ώρα που με διαβάζετε!
 
Το ξέρω… χάθηκα, αλλά ανέμενα τον Γιώργο Πετρίδη, ή τον πρώην μου, να με πάρουν τηλέφωνο. Ο ένας για να μου δώσει το χρίσμα του διαδόχου του και ο άλλος για να μου ζητήσει να γυρίσω πίσω και εγώ μετά να τον απορρίψω. Αλλά τίποτα. Και άντε από τον πρώην είμαι συνηθισμένη, ο Γιώργος μετά από τη δημόσια πρόταση που του έκανα, όχι απλά δεν απάντησε, αλλά ούτε ένα “like” δεν μου έκανε.
 
Αποφάσισα και εγώ λοιπόν να αλλάξω πορεία και να ασχοληθώ με αυτά που μου αξίζει. Έβαψα ρίζα και απάντησα στις κλήσεις της Βίκυ Καγιά η οποία από τον Αύγουστο με παρακαλάει να πάω ή στο Shopping Star ή στο GNTM. 
 
Αφού ο Γιώργος δεν … είπα το «ναι» στη Βίκυ. Ήμουν η 5η καρέκλα στις audition του GNTM. Βαρέθηκα όμως χιλιάδες κοριτσάκια να περνάνε από μπροστά μας και να δέχονται να τις ξεφτιλίζουμε έτσι απλά γιατί είχαμε νεύρα ή γιατί έχουμε κόμπλεξ.
 
Άσε που μου έσπασε τα νεύρα η άλλη κριτής- μου διαφεύγει το όνομα της- που τα είχε κάνει όλαααααα πριν από αυτές. Επιπλέον η γυαλάδα στην φαλάκρα του Σκουλού με ζάλιζε. Το αποκορύφωμα δε ήταν πως δεν φτάνανε τα ζάναξ για όλους και κάπως έτσι τους χαιρέτησα.
 
Παλαιότερα μου είχε γίνει πρόταση να πάω στο Survivor, αλλά δεν είχα προλάβει να κάνω μπότοξ και υαλορουνικό και θα πρηζόμουν εκεί  η έρμη η ξανθιά με τόσο ήλιο, εξού και το απέρριψα. Οπότε έχασα και τη θέση της παρουσιάστριας στο MSR, από την Κωνσταντίνα. Χαλάλι της όμως γιατί θα με θάμπωνε η Μπέτυ και δεν θα μπορούσα να παρουσιάσω. Και θα με άναβε ο Δημήτρης Αργυρόπουλος… Τον θέλω, να ξέρετε τον θέλω πολύ…!
 
Για το “Project Runway” δεν το συζητώ, εγώ και ο Μητρόπουλος σε μια αίθουσα με ψαλιδιά…; Θα κλαίγαμε θύματα. Θα σας τα πω όμως μια άλλη μέρα. Άσε που ήθελα μαζί μου και τον Καραγκιουλμέζη, αλλά τον έχει κλείσει και για φέτος το ΔΗΠΕΘΕ και δεν μπορεί.
 
Οπότε άραξα ξανά στον καναπέ μου με τη γάτα μου – δεν ξέρω αν σας είπα ότι πήρα γάτα- και σκεφτόμουν πώς να σκοτώσω τον χρόνο μου.
 
Σάββατο βράδυ, στις 23:40, διάβασα την ανακοίνωση του πρώην Δημάρχου Τάσου Βαβατσικλή για την υποψηφιότητα ως Δήμαρχος Κομοτηνής. “Enough is Enough”… Εντάξει δεν έχω κάτι με τον κ. Τάσο, αλλά μαζευτήκαμε πολλοί.
 
Σήμερα λοιπόν Κυριακή, 20:34, και ενώ παρακολουθώ House of Cards, αποφάσισα να καταθέσω την υποψηφιότητα μου ως Δήμαρχος Κομοτηνής μιας και κανείς δεν έδωσε χώρο σε γυναίκα. Ούτε εσύ Γιώργο μου…!
 
Ο μόνος λόγος που το καθυστερούσα τόσο καιρό είναι γιατί σε μια ψηφοφορία που είχε κάνει η εκδότρια μου, ο γιος παλαιότερου και πετυχημένου Δημάρχου Κομοτηναίων, αλλά και ο αθλητής της χρονιάς για το 2018 είχαν ψηφίσει αρνητικά.
 
Πληγώθηκα πολύ και σκέφτηκα πως «αν δεν έχεις την στήριξη τους που πας;».
 
Αλλά κάτι πρέπει να κάνω και εγώ στη ζωή μου και επομένως δια της στήλης τούτης ανακοινώνω και επίσημα, και κατ’ αποκλειστικότητα στον «ΠτΘ», την υποψηφιότητά μου.
 
Και ξεκινάω από τα βασικά. Μια σωστή καμπάνια πρέπει να έχει έναν image maker. Καλώ δημόσια τον Ιωάννη Καραγκιουλμέζη να με αναλάβει και μαζί να καταπλήξουμε τους δημότες Κομοτηνής. Γιάννη μου για εσένα θα κάνω τα πάντα, εκτός από το να βάλω τουρμπάνι, διότι το ξανθό είναι και δυνατό μου σημείο.
 
Επίσης προεκλογικός αγώνας χωρίς Γραφείο Τύπου γίνεται; Δεν γίνεται… παρά το γεγονός ότι στον Δήμο Κομοτηνής επιμένουν να αγνοούν την ανάγκη εδώ και χρόνια.  Γραφείο τύπου λοιπόν θα αναλάβει η αγαπημένη εκδότρια και ας προσλάβει όποιον θέλει. Προς όλους αυτούς που θα με κρίνουν συμπαθάτε με δεν έχω άλλη επιλογή. Δέχεται και καλύπτει την ταυτότητα μου. Στο σημείο αυτό επειδή μου έρχονται διάφορα «μνμ» για το ποια μπορεί να είμαι, μην το παίξετε στοίχημα αγάπες… θα χάσετε! Είστε πολύ μακριά.
 
Πέραν αυτών, επειδή παρακολούθησα και την εκδήλωση ανακοίνωσης της υποψηφιότητας του κ. Τοψίδη και πολύ μου άρεσε το βίντεο που πρόβαλε στην αρχή, θα χρειαστούμε και βίντεο. Πέραν όλων των άλλων γιατί εμείς δεν θα κάνουμε μια απλή προεκλογική καμπάνια αγαπημένοι μου, θα φτάσουμε σε επίπεδα House of Cards και Μπιρσίμ. Καλώ λοιπόν επίσημα από το βήμα τούτο, τον Σπύρο Νταντανίδη να αναλάβει την δημιουργία των προεκλογικών μου βίντεο και  ό,τι άλλο του έρθει, μιας και επίσημα έχει αναλάβει τα ηνία της “Maik productions”.
 
Image maker έχουμε, γραφείο τύπου έχουμε, βίντεο έχουμε… τι μας λείπει; Μα φυσικά ένας φωτογράφος.  «Λαγέ», Νίκο Οικονομίδη ξέρω έχεις γάμους και χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, αλλά κάτι θα προλάβεις να κάνεις και για εμάς. Σε περιμένω.
 
Λεφτά δεν έχουμε, αλλά δεν είμαστε οι πρώτοι. Μπορείτε να μας στηρίξετε όσοι θέλετε και σε κάθε επίσημη δήλωση μου θα σας αναφέρω. Επίσης από πίσω μου θα παίζει τοποθέτηση προϊόντος.
 
Και πάμε τώρα στις προγραμματικές μου δεσμεύσεις…
 
Προτάσεις για το Δήμο δεν σκέφτηκα, αλλά δεν είμαι και η πρώτη δήμαρχος που το έπαθε. Για τους τύπους ωστόσο θα τα κάνω και αυτά σύντομα. Μπορεί να επαναφέρω και κάποιες από τις προτάσεις του Γιάννη Κιλτσίκη, που πολλοί δεν εκτιμήσατε και κακώς.
 
Γιατί άλλωστε, τα έκανε όλα ο Γιώργος μου και δεν έχει μείνει κάτι να κάνω. Μέχρι και το ιστορικό κέντρο φτιάχνει ο άνθρωπος, το διάβασα το πεντασέλιδο αφιέρωμα στον «ανταγωνισμό».  Το εννοώ αυτό δεν ειρωνεύομαι… Οπότε η δουλειά μου θα είναι ευκολότερη.
 
Χρειάζομαι και έναν σύμβουλο δίπλα μου, αλλά ο Παναγιώτης βρίσκεται σε αγρανάπαυση, οπότε δεν θα τον ενοχλήσω. Αν και πολιτικά δεν ανήκουμε στον ίδιο χώρο, ομολογώ κρίνοντας από το πρόσφατο επιτυχημένο του παρελθόν ότι είναι εξαιρετικός… να τα λέμε και αυτά! Καλώ δημόσια όμως αντ’ αυτού τον Θεόδωρο Γκαντή, γιατί στην τελευταία συνέντευξη του στον «ΠτΘ»,  τους ξέχεσε όλους! Οπότε νομίζω ξέρει και τα μέσα και τα έξω.
 
Ας περάσουμε τώρα στους υποψηφίους. Ούτε αυτούς τους έχω σκεφτεί.  Επειδή όμως εγώ θα σχηματίσω ανεξάρτητο, ακομμάτιστο και δημοκρατικό ψηφοδέλτιο που θα αντικατοπτρίζει πλήρως τις ανάγκες και τα θέλω για έναν καλύτερο Δήμο Κομοτηνής – αυτό μου είπε η εκδότρια να το γράψω να ξέρετε – το αφήνω σε εσάς! Δέχομαι λοιπόν προτάσεις για πρόσωπα και θα τις εξετάσω.
 
Μία θέλω εγώ σίγουρα … η οποία από ότι ξέρω είναι περιζήτητη από παντού και δεν έχει απαντήσει θετικά πουθενά. Και πάντα να ξέρετε πρέπει να έχετε δίπλα σας μια πιο έξυπνη και πιο όμορφη γυναίκα δίπλα σας. κ.Στογιαννίδου σας περιμένω. Καστανόξανθη εσείς, ξανθιά εγώ… θα σκίσουμε.
 
Σύντομα λοιπόν θα ανακοινώσω τους υποψηφίους μου. Τις θέσεις μετά… έχουμε καιρό.
 
Για προτάσεις ή παρατηρήσεις θέλω να απευθυνθείτε στο inbox του Παρατηρητή.
 
Θα απαντήσω σε όσους προλάβω.
 
 

Με βαθύτατη εκτίμηση αλλά και αγωνιστικούς χαιρετισμούς.
 
Η Ξανθιά

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.