Μια επισκεψη αγαπης απο τους «Φιλοτεχνες» στην στεγη Αγιων Θεοδωρων

Απαρατήρητα

Την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου μέλη του ΔΣ της Στέγης Πολιτισμού Παράδοσης & Λαογραφίας «Φιλοτέχνες», επισκέφτηκαν τη στέγη του Συλλόγου Μέριμνας ΑμεΑ Νοητικής Υστέρησης Ν. Ροδόπης «Άγιοι Θεόδωροι». Μαζί τους ήταν η δασκάλα του τμήματος πλεξίματος, κ. Βαρβάρα Κρητικού, καθώς και μέλη του τμήματος.
 
Οι Φιλοτέχνες ξεναγήθηκαν στη στέγη, παρακολούθησαν το πρόγραμμα των παιδιών και συνομίλησαν μαζί τους, ενώ στο τέλος μοίρασαν δώρα σε όλα τα παιδιά, τους εργαζόμενους και τα μέλη του Συλλόγου Μέριμνας «Άγιοι Θεόδωροι», τα οποία ετοίμασαν και αποτελούν δουλειά των μελών του τμήματος πλεξίματος.
 

Τα μέλη ευχαρίστησαν θερμά την πρόεδρο του, κ. Νατάσα Λιβεριάδου, για τη φιλοξενία ενώ δεσμεύτηκαν μελλοντικά να φιλοξενήσουν τα παιδιά για να παρακολουθήσουν ένα μάθημα του τμήματος πλεξίματος.
 
Τον τελευταίο καιρό η στέγη έχει γίνει αποδέκτης πολλών επισκέψεων από ανθρώπους και φορείς που αγκαλιάζουν και στηρίζουν το έργο της. Φυσικά το να προσφέρουμε σε άτομα με αναπηρία «έξοδο στην ζωή» δεν εναπόκειται στο φιλότιμο του καθενός μας, μιας και ο σεβασμός απέναντί τους πρέπει να θεωρείται δεδομένος σε κάθε σύγχρονη κοινωνία.
 
Γι’ αυτό και καλό θα ήταν κινήσεις όπως αυτή των «Φιλοτεχνών» να επαναλαμβάνονται ακόμα συχνότερα στην περιοχή μας. Χ.Κ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.