Δύο καταξιωμένους χορευτές tango φιλοξενεί ο Alma Libre

06.11.2018 12:19

Για μια μοναδική milonga και σεμινάρια tango

Δείτε περισσότερα στο: http://www.paratiritis-news.gr/

Τον Silvio la Via και την Αναστασία Γκοτσοπούλου θα φιλοξενήσει στην πόλη μας ο Alma Libre για μια μοναδική milonga-show και σεμινάρια tango.
 
Συγκεκριμένα το βράδυ του Σαββάτου 10 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί milonga και show στο χώρο δεξιώσεων της Λέσχης Κομοτηναίων σε  μουσική επιμέλεια της Γεωργίας Καραβαγγέλη. Την επομένη, Κυριακή 11 Νοεμβρίου, θα διεξαχθούν τα σεμινάρια στο Πολυλειτουργικό Κτίριο Κομοτηνής, σε 2 τμήματα Αρχαρίων (17:00-18:30) και Μεσαίων- Προχωρημένων (18:30-20:00). 

Οι φιλοξενούμενοι

Ο Silvio La Vía, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Buenos Aires με καταβολές στο tango από πολύ νωρίς καθώς οι γονείς του ήταν χορευτές Tango. Οι σπουδές του ξεκινούν το 1980 με maestros όπως οι: Rodolfo y Maria Cieri, Pajarito y Keka, Miguel Ángel Pla, και βασικούς δασκάλους τον Nito y Elba. Εχει χορέψει σε casas de Tango (σπίτια του tango) στο Buenos Aires όπως και στις μεγαλύτερες Milongas στην Αργεντινή. Έχει παραδώσει μαθήματα σε milongas όπως το Sin Rumbo και εδώ και 18 συνεχόμενα χρόνια κάνει μαθήματα στο μυθικό Club Gricel. Ταξιδεύει στην Bραζιλία την Ευρώπη και την Ιαπωνία, όπου παραδίδει μαθήματα tango. Στην Ελλάδα μαγεύει με τις γνώσεις του κοινό και μαθητές από το 2005.

Η Αναστασία Γκοτσοπούλου γεννήθηκε στην Πάτρα. Η ενασχόληση της με το Tango ξεκινά το 2003.Το 2005 μετακομίζει στην Αθήνα όπου παρακολουθεί εντατικά μαθήματα tango και συμμετέχει σε παραστάσεις. Η αγάπη της για το tango την οδηγεί στην Αργεντινή προκειμένου να παρακολουθήσει σεμινάρια με σπουδαίους maestros όπως οι : Geraldine Rojas, Javier Rodriguez, Gabriel Misse Andrea Misse, Miguel Angel Zotto, Fabian Peralta Virginia Pandolfi, Marcela Duran, Natalia Hills, Jorge Dispari y Maria del Carmen. Το 2015 χορεύει στο Μουσείο Ακρόπολης σε μια βραδιά αφιερωμένη στην Πανσέληνο του Tango Acropolis και την ίδια χρονιά βρίσκεται finalist στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Tango στο Todi της Ιταλίας. Τον Δεκέμβριο του 2016 επιλέγεται από τον Flaco Dany για να χορέψουν milonga στα πλαίσια των σεμιναρίων του στο Tango Factory. Έχει κάνει shows σε πολλές αθηναϊκές milongas και έχει παραδώσει σεμινάρια σε Ελλάδα (Αθήνα, Κομοτηνή, Ξάνθη και Κρήτη) εξωτερικό (Μαδρίτη) έχοντας ως γνώμονα τον σεβασμό και την αφοσίωση της στο tango.
 
Info
Είσοδος στη milonga: 5ευρώ
Κόστος σεμιναρίου: 10 ευρώ το σεμινάριο  

ΓΝΩΜΕΣ

DUTH CORNER

Magazine