To “Bon Bon Presents” Κομοτηνης μας υποδεχθηκε ανανεωμενο και κεφατο

Μεγάλο πάρτι για τα εγκαίνια του νέου καταστήματος

Το νέο κατάστημα “Bon Bon Presents” εγκαινιάστηκε και επισήμως την Τρίτη 30 Οκτωβρίου στην πόλη μας.
 
Ανοίγοντας τις πόρτες του στον καινούργιο  χώρο του, που βρίσκεται στην «καρδιά» της Κομοτηνής και συγκεκριμένα επί της οδού Παπαφλέσσα 4, υποδέχθηκε φίλους, συγγενείς, συνεργάτες αλλά και τον κόσμο που επιλέγει εδώ και χρόνια το “Bon Bon”, που αποτελεί την σίγουρη «στάση» για την κάλυψη οποιασδήποτε ανάγκης.
 

Στο μεγάλο πάρτι εγκαινίων που ακολούθησε του καθιερωμένου αγιασμού ο κόσμος «γλυκάθηκε» με εδέσματα από τον πλούσιο μπουφέ για τον οποίο είχαν φροντίσει οι ιδιοκτήτες Παναγιώτης Αγγελίδης και Ειρήνη Ρεφειάδου. Φυσικά δεν ήταν λίγοι εκείνοι που δράττοντας την ευκαιρία έκαναν τα ψώνια τους, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα κεφάτα τραγούδια ειδικά επιλεγμένα για την περίσταση από επαγγελματία dj.
 

Ένα κατάστημα γεμάτο με τις καλύτερες προτάσεις, στα ράφια του οποίου υπάρχουν δώρα, παιχνίδια, εποχιακά είδη, κοσμήματα και άλλα πολλά σε ειδικές τιμές που εξασφάλισαν οι ιδιοκτήτες ειδικά για εμάς, αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες της εποχής για οικονομικές και ταυτόχρονα ποιοτικές λύσεις.
 

Στόχος, άλλωστε των ιδίων είναι η διαμόρφωση μίας σχέσης εμπιστοσύνης με τους πελάτες που τους στηρίζουν και τους προτιμούν, η οποία αντέχει και εξελίσσεται στο πέρασμα του χρόνου. Γι’ αυτό πάντα φροντίζουν να «ντύνουν» όλες τις σημαντικές στιγμές της οικογένειας, όπως παιδικά πάρτι, πάρτι ενηλίκων, bachelor, γενέθλια κάθε γιορτή «ειδικού χαρακτήρα» προσφέροντας πρωτότυπα διακοσμητικά και έξυπνες προτάσεις.
 

Όπως, μάλιστα, εξήγησε η κ. Ρεφειάδου μιλώντας στον «ΠτΘ» το κατάστημα απευθύνεται σε όλους τους Κομοτηναίους, ανεξαρτήτως ηλικίας, αλλά και στους επισκέπτες που μπορούν να επιλέξουν μέσα από μία ευρεία γκάμα σουβενίρ.
 

Εμείς από πλευράς μας να τους ευχηθούμε καλές δουλειές πάντα με ξεχωριστές και οικονομικές “Bon Bon” προτάσεις!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.