Προσληψη Καθαριστριας στο ΣΔΕ Σαπων

Μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις

Η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθµιας Εκπαίδευσης του Δήµου Μαρώνειας – Σαπών, πρόκειται να προσλάβει µε Σύµβαση Μίσθωσης Έργου έναν/µία καθαριστή/στρια για τον καθαρισµό του «Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Σαπών».
 
Έργο του προσληφθέντος θα είναι ο καθαρισµός τεσσάρων συνολικά αιθουσών διδασκαλίας που λειτουργούν στα χρονικά πλαίσια του κανονισµού ωρολογίου προγράµµατος του σχολείου, των γραφείων των διδασκόντων, του προαυλίου καθώς και όλων των κοινόχρηστων χώρων του σχολείου.
 
Η σύµβαση µίσθωσης έργου που θα υπογραφεί αφορά το διάστηµα από την υπογραφή της σύµβασης, και για δύο διδακτικά έτη, μέχρι της 30/6/2020 και η αµοιβή ορίζεται βάσει της υπ’ αριθµ. 7867/1.9.2017 Κ.Υ.Α. Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευµάτων και Υπουργείου Οικονοµικών (ΦΕΚ 3213/13.9.2017 Β’)
 
Οι ενδιαφερόµενοι για τη θέση αυτή, πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 55 ετών , να έχουν υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που να τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσεως που επελέγησαν και να είναι δηµότες και µόνιµοι κάτοικοι της Δ.Ε. Σαπών.

Προθεσμία-Δικαιολογητικά 

Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλλουν σχετική αίτηση µέχρι και την 27η Σεπτεµβρίου , τις εργάσιµες ηµέρες και ώρες , στο γραφείο της Β θµιας Σχολικής Επιτροπής, στις Σάπες (Παπαδήµα 2), συνοδευόµενη από τα κάτωθι δικαιολογητικά:
 

  1. Αίτηση (ειδικό έντυπο θα παραλαµβάνεται από το γραφείο της Β’θµιας Σχολικής Επιτροπής)
  2. Φωτοαντίγραφο του δελτίου αστυνοµικής ταυτότητας.
  3. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης
  4. Βεβαίωση µόνιµης κατοικίας.
  5. Αντίγραφο Εκκαθαριστικού Φορολογικής Δήλωσης .
  6. Φωτοτυπία κάρτας ανεργίας και βεβαίωση ΟΑΕΔ για χρόνο ανεργίας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.