Ιασμος vs Ποιμενιδης σημειωσατε…Χ!

Ελπίδα Σαπών - Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 0-0 (+Gallery)
Ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου ήταν καλύτερος στις Σάπες, απείλησε περισσότερο την επιφυλακτική Ελπίδα όμως βρήκε απέναντι του έναν εκπληκτικό Ποιμενίδη και έτσι δεν μπόρεσε να φύγει με το διπλό. Χαμόγελα στο τέλος για τους γηπεδούχους, οι οποίοι αγωνίζονταν με παίχτη λιγότερο για 30 λεπτά και πλέον θέλουν την τελευταία αγωνιστική  ένα καλύτερο αποτέλεσμα από τον ΠΑΟΚ Κοσμίου προκειμένου να κατακτήσουν το πρωτάθλημα.
 
Οι φιλοξενούμενοι με τον Άρη Κίτσο για πρώτη φορά στον πάγκο τους έπαιξαν πιο συγκροτημένα, περιόρισαν σε πολύ μεγάλο βαθμό τα ατού της Ελπίδας, είχαν τις ευκαιρίες, όμως η ατυχία αλλά και ο Ποιμενίδης κράτησαν το αποτέλεσμα στο μηδέν.
 
Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και ήταν φανερό από τα πρώτα λεπτά ότι θα δούμε ένα παιχνίδι σκληρών μονομαχιών και σίγουρα όχι ανοιχτό. Η πρώτη τελική άνηκε στους φιλοξενούμενους με τον Αντωνιάδη να κάνει ωραία ενέργεια από τα αριστερά, να πλασάρει από πλάγια θέση όμως ο Ποιμενίδης μπλόκαρε στην κλειστή του γωνία. Στο 27' ο Παπαρούνας έχασε πολύ καλή ευκαιρία για να βάλει μπροστά την ομάδα του στο σκορ όταν πλάσαρε μέσα από την μεγάλη περιοχή με τον Ποιμενίδη ωστόσο να πραγματοποιεί πολύ καλή επέμβαση και να σώζει την Ελπίδα. Στο 42' ο Ίασμος κέρδισε φάουλ σε πολύ καλό σημείο όμως η εκτέλεση του Ρομπέρ δεν ήταν καλή και πέρασε ψηλά άουτ.
 
Στην επανάληψη οι γαλανόλευκοι μπήκαν  πάλι καλύτερα και στο 52' ο Ρομπέρ βλέποντας εκτός θέσης τον Ποιμενίδη ''έπιασε'' πολύ δυνατό σουτ με την μπάλα να τραντάζει το δεξί κάθετο δοκάρι της Ελπίδας. Στο 60' Κλής και Κασιώτης είχαν ένα διαπληκτισμό με τον Κακουλίδη να τους δείχνει από μία κίτρινη, όμως ο παίχτης είχε ήδη μία από το πρώτο ημίχρονο και έτσι αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα. Στο 65΄ο Παπαρούνας αντικαταστάθηκε με τον νεαρό να ανταλλάσει ορισμένα…γαλλικά με  άνθρωπο από τον πάγκο της Ελπίδας και να αντικρύζει την δεύτερη κίτρινη. Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονταν στον κ.Κακουλίδη ότι ο Παπαρούνας έβρισε προτού περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου. Στο 69' το ματς διακόπηκε ξανά για λίγα λεπτά καθώς κάποιος “ανεγκέφαλος” πέταξε μπουκάλι νερού προς τον β' βοηθό Καρακασίδη με τον διαιτητή Κακουλίδη να ενημερώνει την παρατηρητή του αγώνα για το συμβάν. 
 
Στο 75' οι φιλοξενούμενοι “φώναξαν” για πέναλτι σε βάρος του Χιλμί Χουσεΐν με τον κ.Κακουλίδη μάλλον ορθά να αφήνει το παιχνίδι να εξελιχθεί. Οχτώ λεπτά αργότερα ο Αντωνιάδης δοκίμασε δυνατό σου μέσα από την περιοχή με τον Ποιμενίδη να πραγματοποιεί άλλη μια μεγάλη απόκρουση διατηρώντας την ισοπαλία για την Ελπίδα. Στο 90ο λεπτό ο Β.Καραθανάσης στην μοναδική τελική προσπάθεια της Ελπίδας “έπιασε” ωραίο σουτ με την μπάλα να φεύγει πάνω από τα δοκάρια του Παπουτσίδη. Στην επόμενη φάση οι φιλοξενούμενοι έχασαν μοναδική ευκαιρία για να φύγουν με το διπλό όταν έπειτα από γύρισμα του Βιόπουλου από τα δεξιά ο Καραπάτσιος αν και ανενόχλητος δεν έκανε κοντρόλ στέλνοντας με μονοκόμματο σουτ την μπάλα απελπιστικά άουτ.
 
Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τις Σάπες ευχαριστημένες για το τελικό αποτέλεσμα δεδομένου ότι αγωνίζονταν με 10 παίχτες για μισή ώρα αλλά και της κακής τους εμφάνισης, ενώ οι παίχτες του Ιάσμου ήταν φανερά απογοητευμένοι καθώς -όπως έλεγαν και οι ίδιοι- το πρωτάθλημα δεν εξαρτάται πλέον μόνο από αυτούς αλλά θέλουν και ένα καλό δώρο από την Γρατινή που την τελευταία αγωνιστική φιλοξενείται στις Σάπες.
 
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Ελπίδα Σαπών (Χαριτόπουλος): Ποιμενίδης, Λιάρος (85′ Γκέκας), Εμμανουήλ, Καραθανάσης Α., Ρούφος, Καροτενούτο (70′ Πασσάς), Νεαζή Αλή (59′ Καραθανάσης Β.), Κασιώτης, Πάλι, Αμέτ Ερκάν, Κουδούνης (42′ Μπαμπούρης).
 
Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου (Κίτσος): Παπουτσίδης, Χουσεΐν Χιλμί, Ρομπέρ, Βιόπουλος, Λειβαδιώτης, Ντεμιρτσίδης, Μυλωνάς (54′ Καραπάτσιος), Κλης, Γιαννακιτσίδης, Αντωνιάδης, Παπαρούνας (65′ Αμοιρόπουλος).

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.