Σταση στην Κομοτηνη για τον Ελβετο ποδηλατη «του κοσμου» Pascal Bärtschi

Απαρατήρητα

Ο Ελβετός ποδηλάτης του κόσμου στην κυριολεξία, μιας και έχει βάλει σκοπό ζωής να γυρίσει τον κόσμο ποδηλατώντας, Pascal Bärtschi κατέφτασε χθες στην Κομοτηνή. Ο Pascal εδώ και έξι χρόνια βρίσκεται στο ταξίδι της ζωής τους, καθώς έχει διασχίσει όλη την Ευρώπη, τον Καύκασο, Ρωσία, Κίνα, Ινδοκίνα, Φιλιππίνες, Ιαπωνία, Ινδονησία, Αυστραλία, Βόρεια και Νότια Αμερική από την Αλάσκα μέχρι την Παταγονία, την Αφρική, την Μέση Ανατολή, την Μικρά Ασία και τώρα διασχίζει την χώρα μας, με την Κομοτηνή να αποτελεί σταθμό της διαδρομής του.
 
Συγκεκριμένα ο Pascal έκανε στάση στο κατάστημα v15.gr Outdoor Shop του Γιώργου Βολουδάκη για προμήθειες εξοπλισμού, ο οποίος και άδραξε την ευκαιρία να μάθει την ιστορία του, ενώ λίγο αργότερα βρέθηκε στην Αλκυόνα που φωτογραφήθηκε και ανήρτησε σχετικές φωτογραφίες στην επίσημη ιστοσελίδα του.
 
Το ηλεκτρονικό αυτό ημερολόγιο ταξιδίου που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του αυτή τη στιγμή που γράφονται οι λέξεις αυτές, βρίσκεται στον δρόμο, 2019 ημέρες, 9 ώρα και 30 λεπτά, ενώ βρίσκεται στο ταξίδι της επιστροφής στην πατρίδα του.
 
Ευχόμαστε καλή επιστροφή και όσοι επιθυμούν να μάθουν παραπάνω για το ταξίδι ζωής του μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα εδώ

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.