Οι “Father΄s Hive” παρουσιαζουν την δουλεια τους στο «Βαροσι»

Χειροποίητες ξύλινες επιφάνειες παρασκευής φαγητού δια χειρός της Στέλλας Ζελεσκάκη

Από χθες, 5 έως και τις 14 Ιανουαρίου οι χειροποίητες ξύλινες δημιουργίες της συμπολίτισσάς μας Στέλλας Ζελεσκάκη, θα εκτίθενται στο Art Café Bar «Βαρόσι» της πόλης μας.
 
Μία πρώτη γεύση μπορέσαμε να πάρουμε από την μονοήμερη έκθεση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη στο καφέ μπαρ «Οχτώ», ενώ το σύνολο των έως τώρα δημιουργιών της θα βρίσκονται στην διάθεση του κοινού για το επόμενο διάστημα στο «Βαρόσι».
 

Η Στέλλα Ζελεσκάκη «μεταποιεί» κομμάτια ξύλου εξαιρετικής ποιότητας, μεταμορφώνοντάς τα σε είδη οικιακής χρήσης και συγκεκριμένα σε επιφάνειες κοπής και παρασκευής φαγητού. Εξειδίκευση η οποία κάθε άλλο παρά την περιορίζει ως προς την δημιουργία, καθώς «στολίζει» τις δημιουργίες της με «μοτίβα» και σχέδια εμπνευσμένα από την ίδια την φύση. Συγκεκριμένα η κ. Ζελεσκάκη πυρογραφεί πάνω στις επιφάνειες τις οποίες κατασκευάζει ο Γιώργος Οικονομόπουλος. 
 
Άλλωστε όπως γράφει η ίδια στην «πρόσκληση» της έκθεσης «Η τροφή μας μπορεί να γίνεται αντικείμενο μεγάλης ομορφιάς.  Η παρουσίαση ενός γεύματος είναι μέρος της απόλαυσής του, μια τέχνη από μόνη της. Εστιάζοντας σε ξυλεία εξαιρετικής ποιότητας, κατασκευάζουμε επιφάνειες παρασκευής και παρουσίασης του δείπνου μας. Παίζουμε, δημιουργούμε, πρώτοι εμείς απολαμβάνουμε και είμαστε χαρούμενοι που σας παρουσιάζουμε την ως τώρα δουλειά μας».
 
Οι δημιουργίες των “Father's Hive” σας περιμένουν να τις γνωρίσετε! Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.