Εμπορικο Κεντρο Kosmopolis: Χριστουγεννα στο μαγικο δασος

Πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου

Ένα διαφορετικό Χριστουγεννιάτικο event ετοίμασε η διοίκηση του Εμπορικού Κέντρου Kosmopolis για τους επισκέπτες και κατοίκους της πόλης.
 
Για τις επόμενες μέρες, ως και την Πρωτοχρονιά μια σειρά δράσεων για μικρούς και μεγάλους θα υλοποιηθούν στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του Εμπορικού Κέντρου.
 
Χριστούγεννα στο μαγικό δάσος! Ένα ανεπανάληπτο ταξίδι φαντασίας,παιχνιδιού και διασκέδασης, για μικρούς και μεγάλους από τις 17 έως και τις 31 Δεκεμβρίου.
 
Δεκάδες δραστηριότητες, εκδηλώσεις, δημιουργικά εργαστήρια,  και διαδραστικά παιχνίδια με τους διάσημους «Τσιρκολίνο» θα υλοποιούνται  καθημερινά από τις 5.30 μμ ως τις 8.30μμ και τα Σαββατοκύριακα και τα πρωινά  11.00πμ έως 2.00μμ 
 
Χριστουγεννιάτικα bazaars, κοινωνικές και φιλανθρωπικές δράσεις και η μεγαλύτερη Εορταστική  Συναυλία της πόλης, την  Πέμπτη στις 21/12 στις  6.00 μμ με την μπάντα  των “Au Revoir”. Τζαζ και χριστουγεννιάτικες μελωδίες,  προσφορά ζεστό κρασί, τοπικές γεύσεις και γλυκίσματα για όλους τους καλεσμένους.
 
Εκπλήξεις, πολλά χαμόγελα, παιχνίδια και δώρα για όλους όσους φορέσουν το μαγικό βραχιολάκι στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 31 Δεκεμβρίου! 

Το πρόγραμμα 

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει:

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου

18.00-21.00
Έναρξη Εκδηλώσεων
Την αυλαία του μαγικού δάσους ανοίγουν οι “Au revoir”! μία από τις πιο κεφάτες μπάντες στην Ελλάδα θα είναι κοντά μας με κλασικές επιτυχίες εποχή αλλά και χριστουγεννιάτικα τραγούδια με ιδιαίτερη αισθητική σε ρυθμούς bossa nova, swing και lounge. Στον χώρο θα περιφέρονται τα ξωτικά του πάρκου και θα κερνάνε γλυκά στους μικρούς και ζεστό κρασί στους μεγάλους.
 
Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου

Παιδικά χωριά SOS Θράκης
Υποδεχόμαστε και γιορτάζουμε με τη Μεγάλη Οικογένεια των «Παιδικών Χωριών SOS Θράκης»
09.00-21.00: Χριστουγεννιάτικο bazaar συλλόγων
Συμμετέχουν: “Πολιτιστικός Σύλλογος Οικοτεχνών και Χειροτεχνών Θράκης” & “Πολιτιστικός Σύλλογος Σταθμού”
17.30-20.30: Χριστουγεννιάτικο παιδικό πάρτι
Τα παιχνιδιάρικα Ξωτικά της ομάδας «Τσιρκολίνο» έρχονται για να ξεσηκώσουν μικρούς και μεγάλους με πολλές μουσικοκινητικές δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες των παιδιών, baby zumba και δημιουργικά παιχνίδια με έπαθλα στους νικητές, υπέροχα μαγικά κόλπα από τον Ξωτικομάγο μας αλλά και μια διαδραστική αφήγηση της ιστορίας «Ο μύθος των Καλικαντζάρων» όπου στο τέλος απονέμονται στα παιδιά Πτυχία Καλικάντζαρων!!! Ένα μοναδικό πάρτι που θα βάλει όλο τον κόσμο που θα παρευρεθεί στο μαγικό κλίμα των Χριστουγέννων!!!
 

Σάββατο 23 Δεκεμβρίου

09.00-21.00: Χριστουγεννιάτικο bazaar Συλλόγων
Συμμετέχουν: «Πολιτιστικός Σύλλογος Οικοτεχνών και Χειροτεχνών Θράκης» & «Πολιτιστικός Σύλλογος Σταθμού»
11.00-14.00: Εργαστήρι καλλιτεχνίας
Η Μαγεία υπάρχει κι εμείς θα την ζωγραφίσουμε! Η μαγική ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων θα αποτυπωθεί στις μοναδικές ζωγραφιές των παιδιών με την χρήση τελάρων και χρωμάτων και την βοήθεια της σχολικής καλλιτεχνίας.
17.30-20.30: Χριστουγεννιάτικο τσίρκο
Ξωτικά Ξυλοπόδαροι της ομάδας «Τσιρκολίνο» έρχονται για να σας πασπαλίσουν με ζάχαρη, μοιράζοντας καραμέλες και ζαχαρωτά. Ένα φαντασμαγορικό θέαμα με ζογκλερικά κόλπα που αφήνει άφωνους μικρούς και μεγάλους.
 
Κυριακή 24 Δεκεμβρίου

11.00-14.00: Χριστουγεννιάτικη συναυλία
Η παραμονή των Χριστουγέννων έφτασε και ήρθε η στιγμή για κάλαντα. Η μπάντα του δάσους αναλαμβάνει να σας ταξιδέψει με μουσικές από όλο τον κόσμο, σε lounge και χριστουγεννιάτικους ρυθμούς.
 
Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου

17.30-20.30: Γράμμα στον Άγιο Βασίλη
Τα ξωτικά μας είναι έτοιμα να βοηθήσουν καθένα που θέλει να γράψει την ευχή του ή να ζητήσει το δωράκι του από τον αγαπημένο Άγιο Βασίλη.
 
Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου

17.30-20.30: Ο Μάγος Ρότζερ
Ο Μάγος Roger με τα καταπληκτικά του κόλπα, η κλόουν Fru-Fru με τα απίθανα face-painting & τις γιγάντιες σαπουνόφουσκες της & ο ξυλοπόδαρος Cacenko θα είναι κοντά σας για να σας χαρίσουν θεαματικές στιγμές.
 
Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου

17.30-20.30: Χριστουγεννιάτικο κουκλοθέατρο
Ένα υπέροχο θέαμα της ομάδας «Τσιρκολίνο» με το οποίο ανοίγουμε την πόρτα σε ένα μοναδικό γυαλιστερό και πολλές φορές ξεκαρδιστικό κόσμο! Μια παράσταση με χριστουγεννιάτικη διάθεση που σκοπό έχει να βάλει τα παιδιά στο κλίμα των Χριστουγέννων με ξεκαρδιστικό τρόπο. Χριστουγεννιάτικες ιστορίες δραστηριοποιούνται από υπέροχες γαντόκουκλες με την παρουσία επίσης ενός ζωντανού ξωτικού που συμμετέχει στην παράσταση.
 
Σάββατο 30 Δεκεμβρίου

11.00-14.00: «Ο Μαγικός Φούρνος»
Ήρθε η ώρα να ανάψει ο φούρνος του δάσους. Χριστουγεννιάτικα μπισκότα και άλλες λιχουδιές, που θα φτιάξουν οι μικροί μας φίλοι, θα μυρίσουν σε όλο το Kosmopolis.
17.30-19.00: Robotexnia
Πολύχρωμα lego θα ζωντανέψουν φτιάχνοντας εντυπωσιακά ρομπότ σε ένα μοναδικό εργαστήρι τεχνολογίας και ρομποτικής
 
Κυριακή 31 Δεκεμβρίου

11.00-14.00: Ο Αη Βασίλης έρχεται!
Η ώρα που όλοι περιμέναμε έφτασε. Ο Άγιος Βασίλης είναι εδώ για να μοιράσει τα δώρα στους φετινούς τυχερούς της χρονιάς, μην ξεχάσετε να φέρετε το μαγικό σας βραχιολάκι!
Info
Είσοδος και συμμετοχή δωρεάν!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.