Λουλουδια για το Περιβαλλον απο τον ΟΤΕ

Στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος συμμετείχαν τα μέλη του Πολιτιστικού Κέντρου εργαζόμενων και συνταξιούχων ΟΤΕ Ν. Ροδόπης

Μοιράζοντας γλαστράκια με λουλούδια συμμετείχαν τα μέλη του Πολιτιστικού Κέντρου εργαζόμενων και συνταξιούχων ΟΤΕ Ν. Ροδόπης στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρα Περιβάλλοντος, η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Ιουνίου μαζί με άλλα 53 πολιτιστικά κέντρα του ΟΤΕ σε όλη την Ελλάδα.
 
Τα μέλη του Κέντρου συγκεντρώθηκαν έξω από το μέγαρο του ΟΤΕ στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής, όπου μοίρασαν 1500 μικρά γλαστράκια με καλλωπιστικά λουλούδια, στο πλαίσιο της δράσης του ΟΤΕ «Όλοι μαζί για το περιβάλλον».
 

Όπως τόνισε ο πρόεδρος του Κέντρου κ. Νίκος Πίτατζης, το μοίρασμα των φυτών έχει γίνει πλέον παράδοση, αφού κάθε χρόνο τα στελέχη βρίσκονται έξω από το κτίριο του ΟΤΕ στην Κομοτηνή και μοιράζουν τα φυτά για να αφυπνίσουν τον κόσμο για το περιβάλλον και τη σημασία του, ομορφαίνοντας παράλληλα τις αυλές και τα μπαλκόνια τους.
 
«Ο ΟΤΕ συμμετέχει ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος, είτε με χορηγίες είτε με ένα μεγάλο πρόγραμμα ανακύκλωσης που τρέχει αυτή τη στιγμή ο Οργανισμός» σημείωσε ο κ. Πίτατζης. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.